27. okt 2009 8:22
Moj nečak je odločbo dobil včeraj, dobival bo 64,97 EUR mesečno, obiskuje pa prvi letnik gimnazije. Kar lepo je s tem poplačan trud preteklih 9 let, za vnaprej se bo treba seveda še izkazati. Ognjič
27. okt 2009 8:22
Moj nečak je odločbo dobil včeraj, dobival bo 64,97 EUR mesečno, obiskuje pa prvi letnik gimnazije. Kar lepo je s tem poplačan trud preteklih 9 let, za vnaprej se bo treba seveda še izkazati. Ognjič
27. okt 2009 8:29
KAKŠNA VELIKA RAZLIKA MED LANSKIM POVPREČJEM IN LETOŠNJIM(lani 4.91 letos pa 4.75) No vseeno sem vesela da jo je sin dobil. masters
27. okt 2009 8:32
Super! Čeden znesek. Kako mora biti vesel! Košuta
27. okt 2009 8:35
moja bo pa kar dve dobila - enkrat po točkah, enkrat po ocenah.... ah, malo se hecam. drugače pa ja, končno in seveda smo veseli (čeprav se mi še vedno ne zdi fer, da sodelavkina hči, ki prejema po starem zakonu, štipendijo obdrži z dobrim uspehom) klavdija
27. okt 2009 8:39
Ja, res je bil včeraj čisto preč od veselja, saj so to prvi denarci, ki si jih je sam prislužil (no, če odšteje everčke, ki jih dobi od bližnjih za nagrado lepim ocenam in kadar pomaga pri kakšnem fizičnem delu, ki se ga večina otrok izogiba). Je pa tudi res, da kljub temu ni klical iz svojega telefona, da je povedal veselo novico, ker "šparat" je pa še vedno treba... Ognjič
27. okt 2009 9:18
KlavdijaB, bodi vesela za svojega otroka in brez vsake slabe volje bodi vesela tudi za sodelavkino hčer.
rrrbranka171
sporočila: 218
27. okt 2009 10:34
masters je napisal/a: |
KAKŠNA VELIKA RAZLIKA MED LANSKIM POVPREČJEM IN LETOŠNJIM(lani 4.91 letos pa 4.75) No vseeno sem vesela da jo je sin dobil. masters |
27. okt 2009 10:38
Branka, vrednosti za prve letnike so drugačne od vrednosti/povprečja za višje letnike. ribaracarak, lani res nisem mogla biti vesela, moja zaradi dveh štirk ni imela štipendije, medtem ko so jo drugi obdržali z dobrim uspehom.... No, odločbe še moja ni dobila. klavdija
27. okt 2009 11:04
Tudi mi jo imamo in sicer 183,00 evrov za 2. letnik gimnazije. Spela
27. okt 2009 11:13
KlavdijaB, saj moj sin je tudi ni obdržal na prehodu iz srednje na faks - rabil bi 4,1 povprečje, imel je pa 4,0, ob tem, da smo oziroma sploh nismo prebrali zadnje pogodbe (za četrti letnik), kjer je bilo opozorjeno, da se bo sistem štipendiranja spremenil, javno pa so ob tem začeli opozarjati tik pred iztekom šolskega leta - ampak tako je pač bilo.
No za pridobitev štipendije na faksu za drugi letnik je bil tudi mal "prekratek" -namesto povprečja 8,5 je imel 8,4 - takle mamo.
Štipendije ni več, kakšen dodaten evro si mora sedaj prislužiti na drugačen način - kar tudi ni napak - standard se je znižal in dečko naj se bolj potrudi.
Sicer je "priden" in marsikje angažiran in uspešen, kar tudi veliko šteje, ampak od tega v tem trenutku pač ni nobenega cvenka.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Rižota brez filtra