8. mar 2009 11:22
Sara, tako je, bili sva s stano.r

8. mar 2009 11:22
Sara, tako je, bili sva s stano.r
8. mar 2009 11:31
Nena,ja,Gibo nas je dvignil
8. mar 2009 11:37
No tresk le glej da boš poročala...joooooooj :D Roncolino
8. mar 2009 12:55
http://video.google.com/videosearch?hl=sl&q=masli#
Joooooooj ženske kako sem vam jaz fouš ! Trenutno sem doma na bolniški , pa nisem mogla nikamor .
Bernardaneznan uporabnik
8. mar 2009 17:11
organizatorji koncertov vabijo ostarele in odslužene jugo pevce,ki pri dolčenih ljudeh zbujajo jugo nostalgijo.res nam je lahko žal po starih časih vozili smo se z fički,po makarone pa smo hodili v avstrijo in italijo.pa lep pzdrav.
8. mar 2009 19:23
WRAN51 je napisal/a: |
organizatorji koncertov vabijo ostarele in odslužene jugo pevce,ki pri dolčenih ljudeh zbujajo jugo nostalgijo.res nam je lahko žal po starih časih vozili smo se z fički,po makarone pa smo hodili v avstrijo in italijo.pa lep pzdrav.![]() |
No, vran, gibonni je vse prej kot ostarel in odslužen. Je pa res, da na priemr Werner ne uspe na Hrvaškem, od koder je doma, niti za desetino tega, kar mu uspe v Sloveniji. Zakaj le? In podobnih primerkov se najde še nekaj.
In povej mi, kdo od slovenskih pevcev pa spravi cel Tivoli ali mariborsko dvorano Tabor na noge?
Pa ne bomo ga zdaj še pri glasbi bikasli ... Vsaj ta naj ne bi poznala meja.
Mamamia
mamamia
8. mar 2009 19:30
Roncolino je napisal/a: |
No tresk le glej da boš poročala...joooooooj :D Roncolino |
8. mar 2009 19:35
Tudi midva z možem sva bila včeraj na klapah v Tivoliju. Preživela sva lep večer - sploh ob Gibonniju in klapi Maslina.
8. mar 2009 19:37
Nena-morje je napisal/a: |
Sara, tako je, bili sva s stano.r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim mda nas je kar nekaj tukaj ,ki smo dalmatinsko usmerjeni
tako mi je žal ,da nisem mogla,da me kar srček boli.
Povejte ali je klapa Maslina pela-Da ti pismom pišem...za zjokat
lp goga
8. mar 2009 20:35
gogad je napisal/a: | ||
Vidim mda nas je kar nekaj tukaj ,ki smo dalmatinsko usmerjeni tako mi je žal ,da nisem mogla,da me kar srček boli. Povejte ali je klapa Maslina pela-Da ti pismom pišem...za zjokat lp goga |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Lazanja v slow cookerju