....vsaj zame.In o čem je beseda.No včeraj je bil v Celju koncert Wernerja.Ker sem njegova občudovalka sem se ga seveda udeležila.Ker manjkati pa res nisem smela .Ampak sploh si ne predstavljam ,da je bilo to že res deseto sezono?????Bila sem na vseh.Ampak to je za mojo dušo,čeprav moj mož samo zavije z očmi,ko spet omenim:koncert je.
To je moje darilo sami sebe in si ga ne dovolim izpustiti.Čeprav sem bila na vseh njegovih koncertih,se mi je prav sinočnji zdel res tista pika na i.
Ima vedno čudovite goste.Mislim,da je bilo včeraj res toliko nostalgije,da bi ga lahko še kar poslušali.Majdo Petan skupaj z možem sta zapela res čudovito pesem,vsaj meni se je zdela zelo čustveno napolnjena.Da ne omenjam Daliborja Brun-ija.Ampak tista jagoda na smetani pa je bil sigurni Džo Maračič -Maki.Čeprav nisem nekje njegove generacije,ga že dolgo poslušam.Sedaj pa sem ga imela čast videti tudi v živo.Škoda ker je njegov nastop minil tako hitro,čeprav ga kar nismo spustili z odra.Roke me še danes skelijo od ploskanja.In komaj čakam naslednje leto.
Kakorkoli že meni je bilo super.Upam ,da tudi kateri iz kulinarike.In nenazadnje se sploh ne čudim več najstnikom ,ki kričijo in jočejo,ko vidijo svoje idole,ker opažam,vsaj na teh koncertih,da nas je tudi "starih" nekaj tako zagretih.
To sem vam morala povedati,ker sem še vedno pod vtisom in si še kar prepevam.No pa lep pozdrav vsem
kriznana