Dopust 2009

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

22. avg 2009 8:15

Med Zagorjem in Savo, če si šel po tej cesti, na Trojanah, če si šel po drugi, skozi Zagorje ampak tu nisi mogel it (se peljat), to so TRIJE.

Dobrodošel spet v sosedstvu, ežoj...........................................

rimljanka - zasebno mnenje

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

22. avg 2009 12:45

Ežoj, dobrodošel doma! Upam, da si obaro in tiste krigle piva za vse "sušne" dni za nazaj že nadoknadil!

Super je res, ko se človek vrne z morja, pa na dvorišču stoji še poln avto prtljage, slanih brisač, plavutk, pa sarajevskega piva, gospodinja pa do enih zjutraj namesto v pralni stroj in štedilnik, bulji v kompjuter!Zaradi tebe, seveda!!!

Tvoji potopisi bi absolutno morali biti tipa "TBNE" (to be never ended) .

A veš, da sem se prejšnjo soboto - še na Pelješcu, med pakiranjem po kampu prav nate sponmila - u bistvu sem zaradi tebe zaslužila nekaj dobrega. Mi namreč pakiramo iz našega kamp placa, na sosednji plac se pa že priseljujejo tri bosanske familije. Postavijo šotore, mize (takoj je bil gor prt!), napeljejo elektriko, takoj pritaknejo radio, potem pa začnejo odpirati hladilne torbe in lonce s hrano. In potem so bili nekaj minut tiho - s polnimi usti, seveda. Jaz jim od daleč voščim "Dober tek" - po slovensko, pa še "prijatno" za povrh, in oni se vsi nasmejani obrnejo proti meni in se zahvalijo - "bujrum" in mi začnejo kar čez mizo lonce ponujati, češ, naj kaj vzamem, saj vidijo, da imamo ful dela, pa da zihr nismo še nič jedli. No, jaz se jim lepo zahvalim im povem, da smo pred pol ure tudi mi, in da je zdaj skrajni čas, da res malo bolj odločno pristopim k pospravljanju, in jim še enkrat zaželim "prijatno" in da bi se lepo imeli na dopustu. Potem pa pravi ena gospa: "ma ne možemo mi vas tek tako pustiti od stola" in mi ponudi nekaj na krožniku in me vpraša, če vem, kaj je to. Meni pa se razlezejo usta do ušes in kot iz topa izstrelim: "Urmašice!" Pa klapa zaploska in spet "bujrum" in tako sem zmazala en, dva, tri dve urmašici. No, zdaj boš vprašal, kakšno vezo ima Ežoj s to štorijo. Veliko!

Namreč - urmašic še res nisem jedla, ampak tiste sosedove so bile natančno take kot tvoje iz tvoje teme o melancanah in zato sem jih v trenutku prepoznala.

No, potem smo si privoščili še tri dni road - tripa po Bosni in sem urmašice (ma niso bile niti pol toliko dobre kot tiste od kamperske sosede) še jedla.

Evo, tako gre to! Uživaj doma!

Mojca

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. avg 2009 13:45

Ma ežoj a si ti ziher, da ti ni to kero soseda hotela skuhat kakšno obaro pa pivo dat v hladilnik, pa je pozabila pod katerim kamnom si skril ključ.

Drugače nič ne poveš kam so šle mačke in ribe na dopust ta čas ko te ni bilo, pa tudi tisto miš, ki ima rada čokolado že dolgo nisi slikal.

Aja, pa dobrodošel doma.

jade

korenckova  

član od: 14.10.2008

sporočila: 222

23. avg 2009 10:11

Dobrodošel doma, ežoj! A bojo kakšne slikce? korenckova

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

23. avg 2009 10:43

Končno,ežoj doma......si kakšne zanimive igračke prinesel,npr.šponge

lp goga

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. avg 2009 16:02

-rimljanka točno, med Zagorjem in Savo.

-mamaF, sem vesel da je vse lepo izpadlo ( pri tvojem dopustu ), za urmašice, sedaj ko veš kaj naj bi naredile, lahko jih tudi sama narediš.

-jade, ni bila soseda, so predalec, glede rib in muce: za njih je skrbela moja ex soproga ( razen zadnjega dne, ko je šla na dopust, da bi ne fasala kakšno prašičjo gripo ), bolje dobra ex soproga, kot slaba " ta prava ", glede miši: ko sem zimus urejal kopalnico in kuhinjo so se odločile da gredo stran, baje jim prah in hrup nista pasala.

- korenčkova: ene slikice bi že bile, vsaj slika prve obare doma, pa še kaj, pa mi računalnik nagaja, noče mi se odpret program za slike.

gogad: matr, na šponge sem čist pozabil.

Vsem prav lepa hvala za dobrodošlico!

ežoj

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

23. avg 2009 22:05

Dobr super je blo brat!!! Hit pejt spt kam!!!!

lp

cervus

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

27. avg 2009 11:52

Ma ne vem, a bi odprl novo temo ( tajkun(i)ce )ali kar tukaj. Za eno našo članico bi povedal kako in kaj, pa nisem ravno žleht, vendar, naj se ve. Evo:

tole zgoraj je iz Toronta. Evo še Thunder Bay:

In Edmonton:

Kamorkoli migneš v svet naletiš na domače tajkune, kdo bi si mislil

ežoj

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

27. avg 2009 12:08

Evo...pa smo jo dobil!!! In potem ti ona še tako nedolžno sprašuje za nasvete glede barv itd.... Sicer pa, dragi ežoj: hvala (ta smajli je namesto tega: , ki ti ga ne smem napopat v javnosti...) Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 27. 2009 12:09

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

27. avg 2009 19:12

Ja hvala Ežoj (...biši prijatelj...), zdaj si me razkrinkal, jaz pa se zgovarjam, da zaradi otrok nimam časa za kulinariko, zdej mi samo še manjka, da me prideš fehtat, da ti nohte uštimam, e ne bom, da veš...

Aja, pa hvala za pošljko...

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti