Lepo prosim, če mi lahko poveste, kje naj kupim marcipan (v Lidlu in Hoferju ga nimajo), in sicer v Ljubljani? Delala bi Mozartovo torto.
Hvala za odgovore
Lep pust vam želim.
Lepo prosim, če mi lahko poveste, kje naj kupim marcipan (v Lidlu in Hoferju ga nimajo), in sicer v Ljubljani? Delala bi Mozartovo torto.
Hvala za odgovore
Lep pust vam želim.
24. feb 2009 9:36
Najboljši sosed, hipermarket ga ima sigurno, pa Leclerc, pa Spar... lidka [sonce]
24. feb 2009 9:48
lahko pa ga naredis sama: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4181 LP, R.
24. feb 2009 9:53
Čao, v Sparu ga vedno dobiš. Lep pozdravček, S. (http://nevemkaj.moj-album.com/album/10877539/)
24. feb 2009 10:49
hvala. grem pogledat, in to še danes.
24. feb 2009 13:48
Tržnica v Lj anaeva
27. avg 2009 17:36
pomoč
Imam kupljen marcipan in se mi zdi da je v naravni barvi (zelo svetlo rumenkasto rjav tako nekako).Jaz pa bi rada imela čisto belega ali mogoče ve kaj naj naredim ozoroma vmešam da bo postal bel.
hvala za odgovore
-pika
17. jan 2010 16:13
Mene pa zanima s čim bi lahko marcipan pobarvala v belo. Naredila sem iz marcipana kroglice in ker ni marcipan čisto bel bi prebarvala to v belo.Ščim bi bilo to najboljše?Bi z beljakom in sladkorjem v prahu lahko kaj naredil. lp ninii
17. jan 2010 16:25
Ninii, poglej berny-ev post nad tvojim!
Vanja
17. jan 2010 16:56
Jaz sem si pomagala s kokosom.Sem delala torto ,kjer pridejo po vrhu bele zvezdice na čokoladni podlagi.Ker so zvezdice iz marcipana,sem nekaj kokosa vtrla v marcipan,nekaj pa posula po zvezdicah.
lp goga
17. jan 2010 19:43
Mogoče bi kroglice pomočila v beli led (royal icing) in posušila. Mislim, da bi se obneslo. Ne pozabi med beljake in sladkor v prahu dodati kapljo ali dve limoninega soka. Tako bo beli led resnično bel.
Lp saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Jagodni cmoki z makovim sladoledom