19. jun 2012 11:15
Atina je napisal/a: |
Jaz imam rdeče skodrane lase :) Pa zdaj sem šele izvedela, da sem odbijajoča :) A podgane ne bi imela na sebi niti v sanjah ... Kako smo si različni! Da sem samostojna, inteligentna ipd. ne rabim ničesar, kar bi me na to spomnilo. Ker če bi me moralo kaj na to spominjati, verjetno ne bi bila ravno tako inteligentna, kot si domišljam, da sem, mar ne? No ja, samo 'na glas' razmišljam ...
Atina
|
no ja, ko ti ne gre vse po maslu (nap greš 4x delat izpit na faksu in ti ga nikakor ne rata narest) rabiš nekaj, da te opomne, da nisi totalno zanič in ti dvigne samozavest. Ali pa, ko se proti tebi zarotijo "prijateljice" in širijo govorice o tebi ipd., rabiš nekaj, kar ti da moč da se boriš proti temu, da ne začenjaš verjeti njim namesto sebi. Sem doživela to in zase vem, da mi samo prigovarjanje da to ni res ne bo pomagalo, ker sem zelo vizualen tip človeka. Z inteligenco pa nisem mislila samo pameti ampak vse možne inteligence (npr čustveno).
Kar se pa tiče motiva pa itak, vsakemu svoje :D jz sem si izbrala podgano ker jo mam tud doma in dejansko predstavlja vse lastnosti, ki jih imam tudi jaz :) in je najbolj prisrčno bitje na svetu :D:
hellcat666