27. feb 2009 8:59
Jaz sem bila včeraj malo v izvidnici za te mineralne pudre. Zadeva je, kolikor sem sama razumela, takšna, da se mineralne pudre nanaša Brez neke podlage, nej bi bili prosojni in ne prekrivajo v celoti. Govorim za brande ala Loreal, Max Factor ipd. Jaz sem se videla z njim poleti, ko si nanesem samo malce senčila, maskaro in pudra samo toliko, da izenači ten.
To, o čemer je govorila Vanja, mora biti neka druga zadeva, saj ti imajo podlago, ki paše zdraven, pa še prekrivajo in dajo naraven videz. Moram še to malce raziskat.
Potem sem pregledala tonirane kreme, ki jih je BTW zelo malo, gleda na ponudbo pudrov. Svoj izbrani produkt sem vzela kot izhodišče, pa so se mi zdele ostale kreme na meji pudra, se pravi preveč prekrivne, pretemne in prosojne... Skratka, ostajam pri svoji izbiri, niso pa imeli odtenka, hja, čakam. Sem pa s promotorko našla od Estee Lauder tonirano kremo, ki je sprva brezbarvna, ko jo razmažeš, pa postane tonirana. Baje naj bi se "prilagodila" tenu kože. Sva stali in gledali in naenkrat vzkliknili: svašta!
V glavnem, tiste, ki iščete puder. Lepo v trgovino, pa malo testirat. (da bi dobili testerje, je mission impossible, ker jih ni ali pa promotorke že vse poberejo zase). Roko, pa preizkušat, dobrodošlo je, če imate že s sabo kak vlažilni robček, da se melo očedite, pri nas še nismo tako daleč, da bi ti to sami trgovinci ponudili. (jaz sem bila včeraj vsa od pudra, po šalu in plašču). Pa pojdite v kako drogerijo, ki NI nabasana z ljudmi, se da lepo v miru gledat. Muller na Rudniku v Supernovi je skoraj prazen...
lidka [sonce]