18. feb 2009 8:33
Daj no, a misliš, da bi za tvoj pas zmanjkalo časa???? Jaz sem na 5- tko da... : ) Bejbe, po moje bi morale mal organizirat, da se kaj vidimo? lidka [sonce]
Daj no, a misliš, da bi za tvoj pas zmanjkalo časa???? Jaz sem na 5- tko da... : ) Bejbe, po moje bi morale mal organizirat, da se kaj vidimo? lidka [sonce]
Jaz tuuudiiii pogrešam!
Začetnica, 7 kg, pridna, a zaupaš recept?
Ta teden sem začela ločevalno...(že stotič, hehe).
Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 18. feb 2009 08:34:01
18. feb 2009 8:41
katka lopatka je napisal/a: |
18. feb 2009 8:42
Nevem kaj se je s tem citiranjem zgodilo, sem šlampasta ko pes. Začetnica
18. feb 2009 10:26
Hvala, res lepa hvala vsem, ki ste se na moje jadikovanje odzvali. Zvabili ste mi solze v oči, ponovno sem se zavedela, da so tudi virtualni prijatelji pravi prijatelji. Ežoj hvala ti, da vidiš notranjo lepoto, a jaz bi rada tudi na zunaj lepo izgledala, vsaj včasih, posebno pa še takrat, ko mi notranja lepota ne zadostuje. Res se bo treba odpraviti v šoping, moram se le odločiti kam in kdaj, potem pa vas bom spet prosila za pomoč, ni vrag, da s skupnimi močmi ne najdemo rešitve, kajne? Ps. Ežoju pa, prosim, izpolnite srčno željo, vzemite ga s seboj, meni se zdi pravi človek za take pohode. daga
18. feb 2009 10:37
Jože, ti bi moral videt, kaka faca je tale Daga... Da dol padeš... lidka [sonce]
18. feb 2009 10:44
lidka je napisal/a: |
Frina, si kdaj pomislila, da je razsipanje tudi Plus Paket? (ko je ravno recesija, pa glede na lidka |
Saj, mogoče pa bi šlo, brez VSEH, ki plačajo pluska bi pa še na elektiki prihranili, ker KulSlo ne bi bilo več.....................
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
18. feb 2009 10:47
Hej, dala sem primerjavo, Rimljanka. No hard feelings. lidka [sonce]
18. feb 2009 11:18
Daga a boš za naslednjič tudi Montignakovo tortico spekla??????? Začetnica
18. feb 2009 11:19
Kaj bodo pomagala draga oblačila, čevlji, najboljša ličila in najdražji parfumi, če pa je duša umazana! Pokvarjene duše pa ne more skriti še tako drago oblačilo, vedno pride na dan - tako ali drugače. Pa lep pozdrav. Črna mambicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Brownie z marelicami