17. feb 2009 17:26
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Na to, kar je rekel Tulkin mož: Mislim da ni ženske, ki bi si kar tako mislila, da je lepa in šla v širni svet, ali pa čez cesto v trgovino. Moj dragi bi se 100% strinjal z Lidkinim možem, da se premnoge premalo zrihtajo. Mislim, da pomanjkanje časa ni vzrok, ker meni tudi ne vzame več kot 10 minut, da se zjutraj stuširam, posušim lase in "popravim" obraz z malo make-upa. Pa za to poskrbim, da so cunje primerne moji postavi in letom, čeprav ne nosim številke 36 in še vedno izgledam mladostno. Sicer pa že nekaj časa pričakujem, da bi Vendy napisala kakšno o barvi las... Mislim tisti totalno odštekani. Sicer sem pa mnenja, da mora imeti vsaka ženska nekoga, ki jo bo imel dovolj rad, da ji pove, če ji nekaj ne paše. Pa naj bo vzorec nogavic ali pa hot pink lasje... Vanja |
Vanja, vsaka ti čast. Tuširanje, frizura in ličenje v 10 minutah ! Joj, to bi morala jaz znati, ko sem še hodila na "šiht". Pa bi mi pri mojih neubogljivih laseh vzelo več kot pol ure (ki je jasno ni bilo). In sem ostala pri tušu, par potegih z mascaro in na hitro s čopičem čez obraz, samo da nisem ves dan poslušala: "joj, kako si pa ti danes bleda ..."
Ja, tudi jaz rada pogledam urejeno žensko. Ampak predvsem tisto, ki se zna tako naličiti, da izgleda naravno lepa, ne pa "umetniška freska". Pa da je tudi letom primerno urejena.
Verjamem, da bi bila večina žensk rada lepo naličena, lepo in modno oblečena, vendar jih veliko nima te možnosti. Bodisi zaradi pomanjkanja denarja, pomanjkanja časa ali pomanjkanja smisla. Nekatere to niti ne prizadene preveč, druge so pa naravno nevoščljive - jih ni tako težko razumet.
Zanimivo - nekatere ugotavljate, kako tudi moške motijo neurjene ženske. Ampak vsaj mojemu prej kot to pade v oči jutranji "kisli ksiht", šlampasta drža telesa in nerodno krevsanje v previsokih neobvladljivih petkah ...
Cila