2. feb 2009 0:05
Sonček, kakor se vzame. In kakor za koga.
Sicer sem pa jaz vneta fanica Polesa in ne razumem, zakaj ne dobi neke normalne oddaje, da bi pokazal, kaj zna. Važno, da se vrača Mario.
Atina
2. feb 2009 0:05
Sonček, kakor se vzame. In kakor za koga.
Sicer sem pa jaz vneta fanica Polesa in ne razumem, zakaj ne dobi neke normalne oddaje, da bi pokazal, kaj zna. Važno, da se vrača Mario.
Atina
2. feb 2009 0:12
No, to je tisti "Zrnečev greh" o katerem sem govorila. Eni duhovit tekst scenarija znajo tudi interpretirati tako, drugi pač ne.... mamaF - Mojca
2. feb 2009 5:59
Meni je tudi pesem všeč. Čuki in Langa so pa tako "fouš" peli, da ni čudno, da so brez točk ostali. Pa Lucas tudi ni bil slab, Omar pa ni imel neke posebne pesmi. Nobenega viška ni bilo. Mi je bil pa zanimiv Dima za gledat. Ta je pa poskočen. barby
2. feb 2009 7:23
Ajooooj, tista rdeča na voditeljskem paru - če sta bila v soboto v estetiki plesnega para v umetnostnem drsanju, so ju v nedeljo spravili v estetiko športnega para v umetnostnem drsanju. Naj si kostumografka pogleda rdečo na Heleni Blagne in rdečlo na voditeljskem paru - see the difference. Će je Desa napisala scenarij, potem mi je pa več stvari jasnih. Imam namreč en ponesrečen občutek (tu se referiram na njen dnevnik v SP pred leti), da ima Desa problem z ženskami, ki po njenem prepričanju organoleptično delujejo - in jim potem malo nagaja. In je seveda naredila ženski karakter naporen. Funny how subconscious works. Pa ne bi bilo treba nič z besedami narediti, to v kar so oblekli Majo Merljak, je zadoščalo. Drugače je imela pa Lea Sirk boljšo obleko (po mojem je videla, da tista rumena ne funkcionira). Eva Černe je sledila trendu like hair like dress in oblekla nekaj tako rumenega kot njeni lasje. Tista obleka bi meni bolje delovala v modri, fuksija roza ali močno zeleni. Plus, obleka ni prenesla koreografije. Plus se popravljam, Karmen Stavec ni imela hlač, imela je visoke škorjnje. Kar je bilo enako grozno, kot če bi imela hlače. Me pa zabava, da je zmagovalno pesem napisal Andrej Babič (komponist z Reke), ki se je specializiral za Eurosong (je tudi napisal Cvet z juga, pa lanskoletno portugalsko). Zlasi me zabava, da je Babiič premagal "cvet" slovenskih piscev lahkih not, ki imajo tako polna usta o tem, kako jih kroejša-avtorji izrivajo....No, pa so bili povabljeni na Emo, ""pa vidi na šta ispalo......." Vendelina jr.
2. feb 2009 8:01
Verjetno zato pevka govori hrvaško :). katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
2. feb 2009 9:00
Verjetno bomo dali Hrvatom v zameno piranski zaliv.Pesem v redu.Pevka slaba.Voditeljica je pač igralka,voditelj v redu,Marička tudi.To je moj komentar. ITA RINA
2. feb 2009 9:47
Vir: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne Modna poznavalka Jožica Brodarič je opazovala videz nastopajočih, pri katerih je izpostavila predvsem najopaznejše. Najbolj jo je navdušila Karmen Stavec, saj ji je bil všeč kontrast med nežno obleko barve kože in težkimi škornji, pohvalne besede pa je našla tudi za njen make-p. Med glasbo in slogom je po njenem mnenju uspešno krmarila tudi skupina Nexys, všeč ji je bil pevkin oster rokerski videz. "Izpostavila bi tudi Evo Černe, ki je žarela v močni rumeno-oranžni kombinaciji, kot celota pa so bili prepričljivi Čuki z retrovidezom, ki je spominjal na 50. leta." Razočarala pa nista niti Omar Naber in Samuel Lucas z bolj "casual stilom". Videz voditeljev Maje Martine Merljak in Petra Polesa se ji je zdel primeren glede na humorno noto, ki sta jo zastopala med prireditvijo. "Všeč mi je bila kombinacija barv rdeče in vijolične na voditelju, ki je zelo trendovska, neobičajna za moške obleke," je dejala, vseeno pa je pri voditeljih pogrešala več skladnosti videza s scenografijo. sara
2. feb 2009 10:02
"...glede na humorno noto..."
Če je bilo to, kar sem včeraj poslušala, humorno, potem imam popolnoma izkrivljene pojme o humorju. In kakorkoli, voditeljica je bila tako izumetničena, tako se je napravljala, kot da je na gledališkem odru ne pa sceni glasbenega festivala ali česar koli že. Peter Poles je bil pa druga zgodba in je za moj okus iz tistega, kar so mu napisali, potegnil največ, kar se je dalo. Morda je v mojih očeh prav zato voditeljica pristala še nekaj stopničk nižje.
Nisem gledala vsega tega večera, vmes sem malo "prešaltala", ko so bile drugje reklame, a tistih nekaj krat po nekaj minut mi je bilo dovolj, da še naslednjih nekaj let ravnam kot doslej - ema gre lahko mirno mimo mene.
Mamamia
mamamia
2. feb 2009 10:05
Prekleto žalostno, da mora našo, slovensko pesem peti Hrvatica iz Opatije. Kje je zdaj naš nacionalni ponos ? Ali je ćudno da se nam Hrvati režijo na vsakem koraku. Res pa je je, da tako slabih pesmi kot letos, že dolgo ni bilo. Približek k dobremu je bila Alja in Rudi, Langa pogojno po, se pa že neha. Sem pa neizmerno srečen in hvaležen , da niso posatli letošnji junaki Eme Čuki, saj bi se to glede na okus slovenskega življa kaj lahko zgodilo. Vse bolj očitno pa postaja, da slovenski pevci in pevke uspešno delajo le rimejke, kaj novega pa v tem trenutku ne spravijo skupaj. Hvala bogu za brate Hrvate, sej če ne ne bi mogli it na Evrosong!!!! LP hedonistkozamurnik
sporočila: 2311
2. feb 2009 10:26
Hedonist, se popolnoma strinjam s tabo... Morda bo pa to poglobilo sosedske odnose!!! Sicer je pa stara resnica da ko ni kvalitetne vsebine, je treba "izdelek" zaviti v lep celofan,pa se vseeno dobro prodaja! V primeru EME celofan nadomestijo cunje( bolj cunjice). Ena sama kozamurnikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Hoppy brioš