Ema 2009

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

1. feb 2009 13:47

No ja, saj voditelji niti niso bili tako napačni. Mene so bolj motile pesmi ... niti ena mi ni sedla v uho.

Atina

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

1. feb 2009 13:48

femica je napisal/a:
Edina prireditev pri kateri je vodenje kaj za kaj so bili zame Viktorji z Jurijem Zrncem. femica
SE zelo strinjam, tisto je bil tak presežek, da ga še dolgo ne bo podobnega. In, kakor se bo čudno slišalo, je Zrnec s svojo genialnostjo naredil kar nekaj "škode" (nikakor ne dobesedno). V tem smislu mislim, da od takrat naprej skušajo vsi scenaristi pripraviti voditelje prireditev k humorju in duhovitosti, ampak.....na žalost Zrnecu nihče ne seže niti do kolen. V glavnem delujejo okorno in narejeno. Zrnec je car mamaF - Mojca

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

1. feb 2009 14:03

MamaF, Zrnec ni noben car, dva dni nazaj je Tobiju rekel "podgana"! No, malo heca, bila je pa fora, ko sem šla iz Rožnika, pa so snemali en skeč za nove oddaje A s ti tud not padu. Nisem pravočasno opazila snemanja, Tobi je spuščen šnjofal naokoli in je zletel gledat, kaj se dogaja, vsa tista mašinerija...Je prišel v kader skeča med njima h klopci, pa sta govorila o nekih podganah, pa sem slišala da je bilo rečeno: "Vidiš, vidiš, podgane!". Pa niso prekinili ali rezali, jaz se pa skoraj vdrla v tla in hitro zavila drugam - med drevesa. Tako da - sedaj imam TV zvezdo doma. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

Atina  

1. feb 2009 14:50

Hehe, Katka, bodo sosedove cvilile in padale v nezavest, ko bo šel mimo! Bojo rekle:'To je pa tisti s televizije!'

Atina

*sandy*  

član od: 23.3.2008

sporočila: 65

1. feb 2009 15:05

Roncolino je napisal/a:
Aja zakaj je včeraj pela Alenka Gotar,če je lani zmagala Rebeka? Roncolino
Tole sem se tudi jaz spraševala. In ali je mogoče ona noseča ali kaj? Vsaj tako mi je zgledala? *sandy*

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

1. feb 2009 15:25

sa_ sha je napisal/a:
Ne sej nisem mislala na tvoj komentar..jst sm govorila na splošno o slovenski mentaliteti...sicer se pa strinjam s teboj- da mora predstavljat državo iz katere prihaja- torej Slovenijo. Zato sem absolutni zagovornik tega, da izvajalec poje v slovenščini,ker nenazadnje zastopa Slovenijo in tako Evrosong dobi svoj pomen-da se sliši izvajalce pet v jeziku države,ki jo predstavlja... Zato sem tud komentirala Lango in Manco- ne zdi se mi ravno primerno, da bi Slovenijo zastopala romska glasba,ker nima z njo nikakršne povezave (pa niti malo nisem rasno,versko... nestrpna)... Res da navijam za Quartissimo,kar spet izključuje zgoraj napisano, vendar so bili edini (zame) kvalitetni izvajalci, ki imajo skladbo,ki gre v uho in so nekaj drugačnega od vseh evrovizijskih balad.... Pa naj zmaga nocoj "najboljši!" sa_ sha
mah, men je ena boljših stvari sedet pred tvjem ko je ema in vse pokomentirat. hihi. sicer pa čeprav ne slišmo neke vrhunske glasbe, se mormo zavedat da večina ljudi v sloveniji posluša še bolj ogabno glasbo, in taki kot so rebeka dremelj, atomik harmonik, brigita šuler ... so dejansko ljudem všeč !! ne me sicer prašat po kakem ključu, ampak SO. Zato za njih glasujejo, in ne preklapljajo radija ko jih zaslišijo, ampak si zraven še pojejo in so veseli. Če pogledate lanskega zmagovalca eurosonga, se men ne zdi čist nč bolši. Zato mi ni jasno kako najprej večina ljudi šimfa izvajalce, nato pa večina še glasuje za njih ? bannanna_v_slo ;)

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

1. feb 2009 15:40

mamaF je napisal/a:
Zato, ker je Evrosong prireditev, kjer naj bi predstavljali svojo državo in si mislim, da, če se že prijaviš na tako prireditev in se na ta način izpostaviš kot "glasbeni predstavnik Slovenije" , je prav da to svoje poslanstvo vzameš resno. In tudi naša televizija, ki se na ta izbor "štuli", in ga vse leto oglašuje kot "osrednjo lasbeno prireditev", zraven pa "jamra" koliko to stane, bi morala to bolj resno jemati. Kaj mislim s tem - resno? mamaF - Mojca
Ampak slovenski izbor - EMA - že dolgo ni več to, kar bi morala biti. Postala je le "zastonj" promocija še neuveljavljenih glasbenikov. Zato so tudi pesmi take kot so - rečemo, da ne zvenijo nič evrosongovsko. Seveda na takem izboru ne želijo nastopati kvalitetnejši glasbeniki. RTV je očitno zato letos nekaj izvajalcev povabil, ampak prireditev je še vedno daleč od tega, kar bi mogla biti. matilda

Atina  

1. feb 2009 15:54

*sandy* je napisal/a:
Roncolino je napisal/a:
Aja zakaj je včeraj pela Alenka Gotar,če je lani zmagala Rebeka?Roncolino
Tole sem se tudi jaz spraševala. In ali je mogoče ona noseča ali kaj? Vsaj tako mi je zgledala?*sandy*

Zato, ker bo Rebeka nastopila na finalni prireditvi.

Atina

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

1. feb 2009 16:34

katka lopatka je napisal/a:
MamaF, Zrnec ni noben car, dva dni nazaj je Tobiju rekel "podgana"! No, malo heca, bila je pa fora, ko sem šla iz Rožnika, pa so snemali en skeč za nove oddaje A s ti tud not padu. Nisem pravočasno opazila snemanja, Tobi je spuščen šnjofal naokoli in je zletel gledat, kaj se dogaja, vsa tista mašinerija...Je prišel v kader skeča med njima h klopci, pa sta govorila o nekih podganah, pa sem slišala da je bilo rečeno: "Vidiš, vidiš, podgane!". Pa niso prekinili ali rezali, jaz se pa skoraj vdrla v tla in hitro zavila drugam - med drevesa. Tako da - sedaj imam TV zvezdo doma. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
Bravo Tobi! Hehe, si prav predstavljam, kako je potem Katka po grmovju šprintala do doma! Tobi, sporoči, kdaj boš po TV, da bomo navijali zate! mamaF - Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti