1. feb 2009 13:47
No ja, saj voditelji niti niso bili tako napačni. Mene so bolj motile pesmi ... niti ena mi ni sedla v uho.
Atina
1. feb 2009 13:47
No ja, saj voditelji niti niso bili tako napačni. Mene so bolj motile pesmi ... niti ena mi ni sedla v uho.
Atina
1. feb 2009 13:48
femica je napisal/a: |
Edina prireditev pri kateri je vodenje kaj za kaj so bili zame Viktorji z Jurijem Zrncem. femica |
1. feb 2009 14:03
MamaF, Zrnec ni noben car, dva dni nazaj je Tobiju rekel "podgana"! No, malo heca, bila je pa fora, ko sem šla iz Rožnika, pa so snemali en skeč za nove oddaje A s ti tud not padu. Nisem pravočasno opazila snemanja, Tobi je spuščen šnjofal naokoli in je zletel gledat, kaj se dogaja, vsa tista mašinerija...Je prišel v kader skeča med njima h klopci, pa sta govorila o nekih podganah, pa sem slišala da je bilo rečeno: "Vidiš, vidiš, podgane!". Pa niso prekinili ali rezali, jaz se pa skoraj vdrla v tla in hitro zavila drugam - med drevesa. Tako da - sedaj imam TV zvezdo doma. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
1. feb 2009 14:50
Hehe, Katka, bodo sosedove cvilile in padale v nezavest, ko bo šel mimo! Bojo rekle:'To je pa tisti s televizije!'
Atina
1. feb 2009 15:05
Roncolino je napisal/a: |
Aja zakaj je včeraj pela Alenka Gotar,če je lani zmagala Rebeka? Roncolino |
1. feb 2009 15:25
sa_ sha je napisal/a: |
Ne sej nisem mislala na tvoj komentar..jst sm govorila na splošno o slovenski mentaliteti...sicer se pa strinjam s teboj- da mora predstavljat državo iz katere prihaja- torej Slovenijo. Zato sem absolutni zagovornik tega, da izvajalec poje v slovenščini,ker nenazadnje zastopa Slovenijo in tako Evrosong dobi svoj pomen-da se sliši izvajalce pet v jeziku države,ki jo predstavlja... Zato sem tud komentirala Lango in Manco- ne zdi se mi ravno primerno, da bi Slovenijo zastopala romska glasba,ker nima z njo nikakršne povezave (pa niti malo nisem rasno,versko... nestrpna)... Res da navijam za Quartissimo,kar spet izključuje zgoraj napisano, vendar so bili edini (zame) kvalitetni izvajalci, ki imajo skladbo,ki gre v uho in so nekaj drugačnega od vseh evrovizijskih balad.... Pa naj zmaga nocoj "najboljši!" sa_ sha |
1. feb 2009 15:40
mamaF je napisal/a: |
Zato, ker je Evrosong prireditev, kjer naj bi predstavljali svojo državo in si mislim, da, če se že prijaviš na tako prireditev in se na ta način izpostaviš kot "glasbeni predstavnik Slovenije" , je prav da to svoje poslanstvo vzameš resno. In tudi naša televizija, ki se na ta izbor "štuli", in ga vse leto oglašuje kot "osrednjo lasbeno prireditev", zraven pa "jamra" koliko to stane, bi morala to bolj resno jemati. Kaj mislim s tem - resno? mamaF - Mojca |
1. feb 2009 15:54
*sandy* je napisal/a: | ||
|
Zato, ker bo Rebeka nastopila na finalni prireditvi.
Atina
1. feb 2009 16:34
katka lopatka je napisal/a: |
MamaF, Zrnec ni noben car, dva dni nazaj je Tobiju rekel "podgana"! No, malo heca, bila je pa fora, ko sem šla iz Rožnika, pa so snemali en skeč za nove oddaje A s ti tud not padu. Nisem pravočasno opazila snemanja, Tobi je spuščen šnjofal naokoli in je zletel gledat, kaj se dogaja, vsa tista mašinerija...Je prišel v kader skeča med njima h klopci, pa sta govorila o nekih podganah, pa sem slišala da je bilo rečeno: "Vidiš, vidiš, podgane!". Pa niso prekinili ali rezali, jaz se pa skoraj vdrla v tla in hitro zavila drugam - med drevesa. Tako da - sedaj imam TV zvezdo doma. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom