Mobitel¸

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

27. jan 2009 11:38

moja mami ima nokio 1100 in je z njo zadovoljna. Tudi zato, ker ji ga ni potrebno kar naprej polnit, baterija drzi cca 1 teden. Ne vem pa ce se se dobijo. LP, R.

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

27. jan 2009 12:06

femica je napisal/a:
NOKIA 5610 -> imam jo, in če nonstop poslušam glasbo mi baterija drži 3 dni femica
ja, sam če se pa hočeš pogovarjat tud po mobitelu, pa kake druge funkcije koristit, pa gre hitro po bateriji. Js sama se npr kar dosti pogovarjam, dosti smsov napišem, koristim wireless internet, slovar, slikanje z mobijem, včasih gps.. pa zdrži tri dni brez da bi glasbo poslušala sploh. Js ostajam na ipodu za musko bannanna_v_slo ;)

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

27. jan 2009 13:40

Jaz imam model sony ericsson W660i.Od modela m660i se baje razlikuje samo v tem ,da so tisti modeli ,ki imajo oznako W(walkman) bolj primerni za poslušanje glasbe kot z drugimi oznakami.Tako mi je razložil prodajalec.Na njem poslušam kar precej posneta glasbe in pa tudi radijske postaje,tudi zvočnik je dovolj glasen.Možnost poslušanja je preko slušalke ali pa zvočnika.Ima pa zame sicer samo eno napako hkrati ne moreš imeti priključene slušalke in polnilca.Drugače pa sem z njim tudi glede drugih funkcij zelo zadovoljna kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti