27. jan 2009 11:38
moja mami ima nokio 1100 in je z njo zadovoljna. Tudi zato, ker ji ga ni potrebno kar naprej polnit, baterija drzi cca 1 teden. Ne vem pa ce se se dobijo. LP, R.
27. jan 2009 11:38
moja mami ima nokio 1100 in je z njo zadovoljna. Tudi zato, ker ji ga ni potrebno kar naprej polnit, baterija drzi cca 1 teden. Ne vem pa ce se se dobijo. LP, R.
27. jan 2009 12:06
femica je napisal/a: |
NOKIA 5610 -> imam jo, in če nonstop poslušam glasbo mi baterija drži 3 dni femica |
27. jan 2009 13:40
Jaz imam model sony ericsson W660i.Od modela m660i se baje razlikuje samo v tem ,da so tisti modeli ,ki imajo oznako W(walkman) bolj primerni za poslušanje glasbe kot z drugimi oznakami.Tako mi je razložil prodajalec.Na njem poslušam kar precej posneta glasbe in pa tudi radijske postaje,tudi zvočnik je dovolj glasen.Možnost poslušanja je preko slušalke ali pa zvočnika.Ima pa zame sicer samo eno napako hkrati ne moreš imeti priključene slušalke in polnilca.Drugače pa sem z njim tudi glede drugih funkcij zelo zadovoljna kriznanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Domači sladoled za vroče poletje