Mobitel¸

nuvi  

član od: 13.4.2008

sporočila: 55

tema odprta - 25. jan 2009 16:44 | ogledi: 2.199 | odgovori: 13

¸ima kdo katerega od teh mobitelov:

sony ericsson p1i

sony ericsson m600i

sony ericsson w950i

nokia 6600 slide

samsung sgh-g810

Odločam se da bi kupil enega izmed teh pa rabim kakšna mnenja. Pri telefonu mi je bistveno, da ima baterijo, ki zdrži dovolj dolgo, se ne kvari. Uporabljal pa bi ga predvsem za poslušanje glasbe.

nuvi

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

25. jan 2009 16:50

Pojdi na www.gsmarena.com pa jih primerjaj. Pa najdi še kak "mobitelski" forum, kjer se pač pogovarjajo o mobitelih, tam boš izvedel neprimerno več kot pa na kulinaričnem forumu. Drugače pa imam Nokio E71 in je ne menjam za nič. Ampak, kot vidim, ti o njej ne razmišljaš. Škoda. Baterija drži pet dni, pa ga kar veliko uporabljam, tudi za mejle in brskanje po internetu. s0ncek*

nuvi  

član od: 13.4.2008

sporočila: 55

25. jan 2009 19:52

kakšno mnenje? nuvi

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

25. jan 2009 20:09

rajši si kupi en enostaven mobitel in ipoda, če misliš predvsem glasbo poslušat kakor si napisal. tudi jaz imam e71, slučajno sem ga dobila pa mi je zelo všeč. mobitel se z ipodom ne more primerjat po kvaliteti predvajanja glasbe in tudi glede baterije. bannanna_v_slo ;)

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

25. jan 2009 20:54

Mobitel ima v akciji telefon Nokia Xpressmusic, ki je namenjen prav poslušanju glasbe. Pa še drugače je čisto ok.

LP

cervus

NaturensGalleri  

član od: 8.12.2007

sporočila: 272

26. jan 2009 1:07

Jaz imam Nokio 5310 xpress music...kot je že bilo omenjeno v postu nad mano, je namenjen prav poslušanju glasbe. V seriji xpress music je kar nekaj telefonov, izbira ni majhna...pa tudi Sony Ericssonova serija walkman je fajn za glasbo. Meni baterija drži kar lep čas, čeprav veliko poslušam glasbo...pa še spominska kartica 2gb je prišla zraven v paketu Kar se pa tiče tega, da se ne kvari, sem bila jaz do sedaj najbolj zadovoljna z Nokiami (preizkusila sem vse znamke razen Motorole). NaturensGalleri

neznan uporabnik

26. jan 2009 8:59

Dobro jutro. Imam SE P1i in sem z njim zelo zadovoljna. Je pa za telefon, ki naj bi poleg osnovnih funkcij nudil le še poslušanje glasbe, po moje predrag. Jaz ga uporabljam za srfanje, fotografiranje, navigacijo (ima priložen GPS), skratka, P1i je pravi smartphone. Pa seveda, to je touchphone, ki veliko ljudem ne ustreza. Meni je super in sem se ga zelo navadila. Sploh za srfanje je ta funkcija zelo uporabna. Baterija je bila na začetku nekam bolj lena, ampak sedaj drži 3-7 dni, odvisno koliko ga uporabljam. Telefon se ne kvari, edino včasih ga je treba mal reštartat, da se mu koleščka nazaj naštimajo. Pa updejtat ga redno preko SE strani. Aja, pa kupila sem večjo spominsko kartico, tako da imam vso glasbo ipd. shranjeno na njej. Slušalke na P1i so malo nerodne, meni rade padajo iz ušes, drugih pa ne morete uporabiti, ker ima čisto poseben nastavek. Razen seveda originalen SE, ki pa je zakon. Telefonček uporabljam za poslušanje glasbe takrat, kadar nimam zraven iPoda. Upam, da je bilo to kaj v pomoč. jancka

ninkica  

član od: 31.10.2008

sporočila: 632

26. jan 2009 16:22

jaz prisegam na NOKIO ninkica

femica  

član od: 27.8.2008

sporočila: 329

26. jan 2009 19:38

NOKIA 5610 -> imam jo, in če nonstop poslušam glasbo mi baterija drži 3 dni femica

lipa1  

član od: 19.10.2007

sporočila: 193

27. jan 2009 10:20

Kakšen mobitel pa bi predlagali za aktivne starejše ljudi, ki jim malce že peša vid in niso tako zelo brihtni kot mladi, tako da mobilnik uporabljajo predvsem za telefonijo, pa tu pa tam kakšen SMS...? Kakše so vaše izkušnje in priporočila? lipa1

ITA RINA  

član od: 21.1.2008

sporočila: 105

27. jan 2009 11:25

Jaz sem starejša in več let sem imela Nokio in sem bila zelo zadovoljna ,sedaj imam Samsung in je tudi super.Sedaj se dobi tudi telefone z večjimi številkami in črkami,pa saj ni problem če slabo vidiš,si natakneš pa očala.Že res da so mladi bolj brihtni,starejši pa se ravno tako naučimo,čeprav malo počasneje. ITA RINA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti