26. mar 2008 9:20
A slučajno kdo ve kje v LJ bi se ga dalo dobiti in po kakšni ceni?
26. mar 2008 9:20
A slučajno kdo ve kje v LJ bi se ga dalo dobiti in po kakšni ceni?
26. mar 2008 10:30
Par mesecev nazaj sem ga kupila v avstrijski Ikei. Mac
26. mar 2008 10:38
A bi lahko namesto rimskega lonca uporabila pokrit glinen pekač iz tuševih zvezdic?
stara
26. mar 2008 10:44
Kruh brez gnetenja pečem izključno v glinenem pekaču s pokrovom (imam francoskega Emile Henry, mislim, da se dobi tudi pri nas), ki ga pred peko kruha ne namakam, pač pa praznega v pečici skupaj s pokrovom močno segrejem in nato testo stresem vanj ter pokrijem. Na enak način sem v tem pekaču pred dnevi spekla ocvirkovko. Pol ure se peče v pokriti posodi in še 15 minut v odkriti. Danca
26. mar 2008 21:49
A ima kdo slikco tega rimskega lonca? Sem ga že videla. Me pa zanima ,če je res tako zelo uporaben? buča Sporočilo je spremenil(a) buča dne 26. mar 2008 22:02:38
26. mar 2008 22:40
Jaz tudi pečem kruh noter. Je super.
Ko sem pekla meso, pa je trajalo uha, preden je bilo pečeno. Računaj, da daš v mrzlo pečico, preden se speče... Kar traja. Za vikend dobrodošlo, ko je več časa...
lidka
28. mar 2008 17:42
Mac je napisal/a: |
Par mesecev nazaj sem ga kupila v avstrijski Ikei. Mac |
Koliko pa stane v Ikei?
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Cvetačna juha s popečenim kruhom