18. mar 2010 12:40
sok rdeče grenivke in jabolka
Z: lena pita iz pz moke, activia
K: sataraš, zelena solata z mocarelo
M: jabolko
V: jogurt z ovsenimi kosmiči
tulka
18. mar 2010 12:40
sok rdeče grenivke in jabolka
Z: lena pita iz pz moke, activia
K: sataraš, zelena solata z mocarelo
V: jogurt z ovsenimi kosmiči
tulka
18. mar 2010 16:23
tulka kaka je pa to lena pita? Z: kosmiši +mleko M: jabolko K: tunin namaz solata V: solata iz paradižnika in mocarele Marjanpn
18. mar 2010 18:29
Z: pomaranča + kellogg's v 0,3% mleku M: krompir in košček mesa K: riž + cvetačna polivka V: 2 pomaranči mirelca
18. mar 2010 18:38
voda z limono Z: hruška M: suhe marelice K+V: pečena riba - skuša, velika skleda zelene solate s česnom - zvečer še kakšen jogurt, jabolko veliko, veliko vode čez ves dan Mayisa
18. mar 2010 19:46
Lena pita: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Lena_pita-4610
Narediš jo brez sladkorja in rozin in uporabiš zelo sladka jabolka. Pa polnozrnato moko, seveda, in lahko mleko. Pojedla sem je le en košček za zajtrk, ostalo so razgrabili ostali.
tulka
Sporočilo je spremenil(a) tulka dne 18. 2010 19:47
19. mar 2010 10:58
voda z limono Z: raje ne bi povedala - 1 kos prekmurske gibanice, 1/2 koščka orehove potice joj mene... M:veliko vode K: sarajevska pleskavica, mix solata V: jogurt activia voda, voda, voda, da izpere jutranje grehe ... Mayisa
19. mar 2010 12:14
cedevita Z: pirin kruh, marmelada, kava K: pirini široki rezanci s špinačo M: kivi, pomaranča V: domača gobova juha Lizzie
19. mar 2010 15:07
hej punce...se morem dns prow pohvalit :) sej se KONČNO odločila da bom začela ob montiranju še športt... še teh zadnjih par kg bom spravila dol pa naj me stane kar hoče... pa tud poletje gre, bo treba kako krilco oblečt ;) sm prow ponosna nase :) Z: 2 kivija + mleko in kellogg's (al kaj so že) M: navadni jogurt + 2 manši pomaračni K: cvetačni pire + 2 hrenovki + košček temne čokolade V: sadje + jogurt če bo nujno :) mirelca
19. mar 2010 15:40
Z: donat, polnozrnatikruh s tuninim namazom in rezinami paradižnika
M: avokado z gomasiom (sezamova sol)
K: oslič z rožmarinom, grahov pire; zelena solata
V: kos montijeve čokoladne torte (očetovski dan )
tulka
19. mar 2010 20:58
Pozdravljene! Sorodnica se prehranjuje po "Montinjaku", ker pa nimam pojma o tej dieti oz. načinu prehranjevanja in ker nimam časa prebrati vse tukaj, vas lepo prosim za nasvet, iz kakšnega testa (sestavine) ji naj spečem kruhek za njeno praznovanje (mala pozornost). To naj bi bilo presenečenje, zato ne želim vprašati nje. Hvala za odgovor! AvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Pirin kruh s semeni