13. nov 2009 9:25
dejte mi povedat za večerjo a je vredu trd kuhan jajček in pršut? cinci
13. nov 2009 9:25
dejte mi povedat za večerjo a je vredu trd kuhan jajček in pršut? cinci
13. nov 2009 12:30
z. pz kruh, moja borovničeva marmelada z malo sadnega sladk. posneta skuta, kava m. jabolko, posnet navademn jogurt k. ostanki od včeraj..repa, pečenica, kava m. sir, par oreščkov v. pirin zdrob kuhan na 05 mleku..( a bi bilo ok če bi zdrob skuhala na sojinem mleku??) po moje še boljše, ker je brez maščob..ali se motim?? prosim za pomoč.. marjana24
13. nov 2009 12:57
marjana24 je napisal/a: |
z. pz kruh, moja borovničeva marmelada z malo sadnega sladk. posneta skuta, kava m. jabolko, posnet navademn jogurt k. ostanki od včeraj..repa, pečenica, kava m. sir, par oreščkov v. pirin zdrob kuhan na 05 mleku..( a bi bilo ok če bi zdrob skuhala na sojinem mleku??) po moje še boljše, ker je brez maščob..ali se motim?? prosim za pomoč.. marjana24 |
13. nov 2009 13:27
svezi sok 2 pomaranč, navadna voda Z: polnozrnata žemlja, lahek sirni namaz, kava K: pirini široki rezanci z omako iz bučk, paradižnika in oliv, zelena solata M: pistacije V: jogurt @cinci: mislim, da je v redu @marjana24: tud 0,5 mleko je ok. Sojinega pa tud jst ne prakticiram, tako da ne vem. Uporabljam pa sojino smetano za kuhanje, jo Monti priporoča, tk da tud z mlekom najbrz ni nc narobe. Lizzie
13. nov 2009 13:28
Z: mandarina, ržen kruh, jogurt, M: pomaranča, K: lososov file, zelena solata s fižolom, V: grem na neko prireditev, pa upam, da se ne bom pregrešila... jana
13. nov 2009 14:11
hvala Lizzie;) sej se mi je zdel sam nisem bila 100%;) cinci
13. nov 2009 18:29
hvala za odgovor..verjetno bom kar ostala pri mleku, bom pa sojinega, ker ga imam ravno doma, porabila kako drugače. lep večer marjana24
13. nov 2009 21:24
marjana24: Sojino mleko je priporočljivo.
Z: 2 polnozrnata muffina s pomarančo in suhimi slivami
M: 100g puste skute
K: oslič v poprovi omaki s papriko; zelena solata
M: oreški
V: lahki sadni jogurt z dvema žlicama polnozrnatih pšeničnih kosmičev
tulka
14. nov 2009 17:18
Z: mandarina, pz kruh, marmelada bs, kava bs, M: sir, K: jota z zeljem, brez krompirja, V: jogurt z ovsenimi kosmiči. jana
14. nov 2009 21:26
Z: pirini pz slaniki s 100% arašidovim maslom
M: jabolko
K: postrv z rožmarinom; bučkina omaka; šobska solata
M: mandarina
Z: jogurt z ovsenimi kosmiči
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Mango cheesecake brez peke