5. nov 2009 11:14
navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: kislo zelje, pečenice M: pomaranča V: jajca na oko Lizzie
5. nov 2009 11:14
navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: kislo zelje, pečenice M: pomaranča V: jajca na oko Lizzie
5. nov 2009 15:10
Z: jogurt in kava M: bila sem tako lačna, da sem si odrezala kos polnozrnatega kruha K: na žaru pečen losos (malo sem ga zažgala, ker sem bila na internetu), cvetačna juha, solata V: dušen por z rižem in žlico kisle smetane, jabolko Migla
5. nov 2009 21:53
Z:jogurt , musli monti K:velika skleda mešane solate z mocarelo M:250g posnete skute z 2 žlicama lahke kisle smetane V:bučna semena 50g nandy
5. nov 2009 22:30
sok grenivke, pomaranče in limone
Z: pečena jajčka (brez rumenjaka) s šampinjoni
M: kava, 2 pz piškota
K: file aljaškega saja (zažgan iz enakega razloga kot Migla ); pečene bučke
M: slanik
V: šmorn iz pz pirine moke in z naribanim jabolkom; kompot
tulka
6. nov 2009 13:15
Z: pomarančni sok, muesli z jogurtom, kava bs, M: mandarina, K: pečena piščančja prsa, polnjena z gobicami in briem, grahov pire, zelena solata, V: sadna solata. jana
6. nov 2009 19:41
Z:kefir,monti musliji K:segedin z govejim mesom M:mandarina V:mešana solata z mocarelo nandy
6. nov 2009 19:54
sveži sok 2 pomaranč, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: testenine z gobami M: mandarina V: mleko z ovsenimi kosmiči Lizzie
6. nov 2009 21:32
sok pomaranče in grenivke
Z: musli iz kvinojinih kosmičev in oreškov
M: kava, 2 sojina piškota
K: piščančje prsi; šampinjoni na žaru; kumarična solata
M: activia
V: pz testenine s paradižnikovo omako (+ kapre, pinjole, inčuni, bazilika)
tulka
7. nov 2009 13:30
Z: 2 mandarini, pz kruh, jogurt, kava bs, M: jabolko, K: jota z repo, V: solata s tuno in sirom. jana
7. nov 2009 17:08
Z: sok pomaranč, jogurt M: jobolko in pršut K: tunine polpete, špinača M: kivi M: skuta s sadjem Zudi sama sem naredila tunine polpete. Meni niso všeč, ker je okus preveč intenziven. Raje jem samo tunino meso, zelenjavo. Pekla sem jih v keramični posodici. Tudi fotke bodo prilepljene ob receptu. MiglaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Polžki z mesnimi kroglicami