3. nov 2009 13:29
Z: pomarančni sok, pz kruh, kava bs, M: kaki, K: prebranac brez mesa, V: endivija z jajci. jana
3. nov 2009 13:29
Z: pomarančni sok, pz kruh, kava bs, M: kaki, K: prebranac brez mesa, V: endivija z jajci. jana
3. nov 2009 14:00
Z: skuta in zeleni čaj K: goveji golaž M: jabolko V: zelena solata z mozzarelo in pečeni šampinjoni Migla
3. nov 2009 19:51
grenivkin sok
Z: jogurt, musli iz ovsenih, ječmenovih in pirinih kosmičev ter oreškov
M: kava, 2 pz piškota
K: goveji golaž
V: oslič v marinadi iz olivnega olja in rožmarina, pečen v pečici; dušen jajčevec s pestom
tulka
4. nov 2009 9:32
sok 1 limone in 2 kivijev, navadna voda Z: pirin kruh, marmelada SF, kava K: tunini polpeti, paradižnik M: pistacije V: jogurt Lizzie
4. nov 2009 11:48
Z: 2 mandarini, pirin kruh, jogurt, kava bs, M: jabolko, K: krvavica, kislo zelje, V: sadna solata. Punce, če v obaro zakuham pirine žličnike, je to dovoljeno? jana
4. nov 2009 14:34
mai, na 1. stopnji ni, na 2. stopnji je.
tulka
4. nov 2009 15:30
Hvala, Tulka! Zdaj se moram le še odločit, na kateri stopnji sem.... jana
4. nov 2009 18:36
Enake probleme imam tudi sama. Zato berem knjigo še enkrat. Bom potem bolj pametna. Danes je zame drugačen dan (obiski), zato sem jedla: Z: sok pomaranče, kava brez kofeina, košček kruha s sirnim namazom, paradižnik, paprika, kumarica K: samo sadje V: solata ledenka z fižolom in motovilcem, pršut Migla
4. nov 2009 19:20
grenivkin sok
Z: polnovreden kruh z domačo ribezovo marmelado sf
M: kava, dva pz piškota
K: zelenjavna enolončnica; losos na žaru, zelena solata
M: jogurt
V: puranji zrezek, špinača; črna čokolada
tulka
5. nov 2009 11:01
Z: mandarina, pirin kruh, sirni namaz, kava bs, M: kaki, K: jetra na žaru, endivija s fižolom, V: muesli z jogurtom. janaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Browniji s temnim pivom