3. sep 2011 9:14
gercar je napisal/a: |
po dolgem času se zopet oglašam. Pred dopustom 1 mesec nazaj sem prenehala z montijem in sem se pričela prehranjevati kolikor toliko zdravo. Zajtrk in ali kosilo ali večerja po montiju. en obrok pa je bil moji lušti in glejga zlomka zopet sem na stari teži. I z tega sem sklenila da montij pa le ni po mojem okusu in sem zopet v fazi googlanja po drugi primernejši dieti. Ali ima katera kakšno idejo? _________________________________________________________________________________ Torej resno sprašujem in nerabim izjav kot majn jej, ne jej sladko, več se gibaj... ker da po enem mesecu dopiš vse nazaj hallo. gercar
Sporočilo je spremenil(a) gercar dne 31. 2011 16:21
|
Draga moja, ti je Lisa lepo povedala, kaj in kako.
Jaz bi dodala le: če ne želiš slišati tega, kar si napisala v zadnjem stavku, da torej ne potrebuješ izjav kot manj jej itd..., potem se ne čudi, da si vse dobila nazaj. A si kdaj slišala za jo-jo učinek? To je to.
Ker moraš početi prav to, kar si rekla, da ne želiš slišat.
Na dolgi rok je učinkvoit le primeren način prehranjevanja, kakšen je ta je odvisno od organizma in naših potreb, formula je pa preprosta: več porabiti kot vnesti v kombinaciji z vsaj zmernim gibanjem. Amen. Ni druge, če želiš zdravo prehrnajevanje in primerno težo. Pa ti bilo to ljubo slišat ali ne.
Mamamia
mamamia