26. nov 2009 21:55
Tulka, hvala za prijazen namig o gi ajdove kaše. Takoj sem šla iskat tudi za pz testeine in ugotovila, da je gi enak. Torej imam takoj večjo izbiro hrane brez slabe vesti. Katere pz testenine pa ti kupuješ? Jaz sem včasih pirine od domačega proizvajalca, tuje sem našla pa samo sojine. Čeprav razumem, v testeninsko solato ne daš nič dodatkov razen olja ali pač?
Oh, glede tehtnic, Lizzie, sem pa očitno še čisto za luno. Ker se nerada tehtam in imam doma še tisto čisto navadno grdo osebno tehtnico, sploh nisem vedela, kako je tehnika pri tej reči napredovala. Morda se pa le odločim za kakšen nakup moderne zadeve, vendar zamislite, da si jo kupim za darilo, potem mi pa takoj pokaže kakšen kilogramček preveč.
In še današnji jedilnik:
Z: klasika
m: tudi - dve jabolki (ampak topaz, ki se kar topita v ustih), kava
k: danes katastrofa, še sedaj sem razočarana: tunina solata, slaba (najprej je je bilo premalo, potem sem dodala kocke sira, za katerega ugotovim, da malo greni, sem poskusila popraviti okus z nekaj mandeljni a brez uspeha)
V: jogurt, višnje, malo ovsenih kosmičev, žlica marmelade sf in cimet za okus a še vednobrez pravega zadovoljstva
Bom si pa jutri pripravila kaj boljšega, že razmišljam.
lp, župca