19. jan 2009 22:45
kozamurnik je napisal/a: |
Mene .... moti tudi to, da nekateri na teh forumih dobesedno komaj cakajo, da se odpre nova tema,da lahko na dolgo in siroko stresajo svojo modrost. Vse kar je prav...pustite no malo prostora se drugim in poskusite za vzdrzati komentarjev.....kozamurnik |
Kolikor vem, je forum odprt za vse ljudi (dobromisleče) in prostora je dovolj za vse komentarje
Pa dajte že nehat, no. Če nekateri ne morete prebolet, da nekdo ve več (ali drugačne stvari) od vas, potem pač te poste preskočite. Na kakršenkoli način je že napisano, vseeno je vsakič nasvet vsaj konkreten, ne pa samo brezplodno zaletavanje in podajanje vrednostnih sodb o mnenju drugih. Mene prav nič ne zanima, kdo, če kdo, je koga kdaj žalil, pa kaj je rekel ta in kaj oni in ... Če že nismo sposobni argumentirane razprave, bo pa najbolje, da Jernej naredi filter, s katerimi bi v nastavitvah lahko izbral, čigavih postov nočeš videti. Pa naj se vsak zase odloči, koga bo brisal.
Sicer pa, če se vrnem k osnovni temi, ... žal nimam konkretnega nasveta za princessko. Spoštujem pa njeno odločitev, da tudi tukaj povpraša za ideje in potrpi tudi kakšen manj primeren komentar.
Se mi pa zdi, da je za vedeževanje spraševala prevsem zato, ker rabi nekakšno spodbudo in zaupanje, da se bodo stvari dobro izšle. Zato ji pošiljam povezavo do članka v Delu/Oni, kjer so govorili z vedeževalcem Rinaldom o njegovi napovedi za 2009:
http://www.delo.si/clanek/73693
Če verjameš ali ne, lepo je prebrati, ker napovedi izzvenijo pozitivno. Naj citiram le dve,
eno za princessko:
"...Določeni posamezniki se bodo kljub trenutnim okoliščinam odločali za nove izzive in priložnosti bo veliko. Tisti s pravo vizijo, močno poslovno žilico, vztrajnostjo in odločnostjo se bodo lahko zelo dobro izkazali...."
in drugo za KulSlo:
"... bo končno prišla v ospredje pozitivna komunikacija, nov pomen za posameznika pa bodo dobile tudi moralne in duhovne vrednote. To se bo pozitivno pokazalo tako v družinah kakor pri posameznikih, zato bodo tudi odnosi v delovnih kolektivih boljši in prijaznejši ..."
Torej princesska, drži se, in poskušaj izluščiti kaj pametnega iz vseh nasvetov na teh sedmih straneh. Verjamem, da ti bo uspelo. Pa vprašaj še kaj ali poprosi za pomoč.
Nasja
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 19. jan 2009 22:47:22