vem,da je to precej nenavadna tema in se marsikomu ne zdi,da se to nekje dogaja.pa se...s fantom živiva skupaj z mojimi starši že dve leti..ker se tašča oz. naj bom natančna-bodoča tašča enostavno ni sprijaznila z mano.težko je sprejela,da se je njen sin odselil od doma,prav zaradi njenih izpadov glede mene.tega več ni mogel poslušat in je odšel...začelo se je...klicala je mene in grozila,da me bo ubila,da sem ji vzela sina in nisem prava zanj,da ga bom uničila...nikoli nisem imela občutka,ko smo bili še v stikih,da bi bil on mamin sinček vedno se je postavil zame,vendar do resnega pogora med njo in sinom nikoli ni prišlo,ker se enostavno ne da pogovarjati z njo in ga ne posluša...oz.trdi svoje in ne popusti.zato se je umaknil in se preselil k meni...so obdobja,ko utihne in da mir,so pa obdobja,ko ga enostavno klicari in sprašuje,če si je premislil in bi se rad vrnil domov...največkrat se sploh ne oglasi na telefon,ker meni,da ima spet napade.potem sem na vrsti jaz.....da sem najslabša in ga nisem vredna,da sem gnoj in da ne znam niti jajc spečti(čeprav je moje veselje by the way)ravno kuhinja in kuhanje...skratka-prišlo je že do groženj-takrat jo je poklical in rekel,da naj se umiri in da jo bojo še zaprli,če bo zganjala take neumnosti...pa je rekla,da ji je popolnoma vseeno in da me bo ubila.klicala sva na policijo,da bi se pozanimala kakšen je postopek,če jo prijaviva pa so rekli,da jo samo na domu obvestijo in se skušajo z njo pogovoriti,sledi pa postopek sodniku za prekrške...večrat je že grozila,da me bo čakala pred službo in me pred vsemi tam zlasala in zmlela v meso...halo?še preden bi zvedela,da sem jo prijavila in jo čaka sodnik za prekrške,bi me od same jeze verjetno res pospravila.kako mi lahko svetujete?sva pri starših kot sem rekla in se razumemo,v kratkem si bova uredila stanovanje pri moji babici in načrtovala o družini...želiva si lepo in mirno življenje,ker se zelo razumeva in fant bi to rad dopovedal tudi svoji mami,vendar zaman.poleg tega je tu njegova sestra,ki sva ji vedno delala usluge,a je pod maminim vplivom in živi z njo in hčerko ki je nezakonska...in prav tako zna biti nesramna in drži z mamo...potrebujem nasvet!!!hvala
sarin