16. jan 2009 9:00
Issi enkratno si napisala. No in zdaj naj otrok spoštuje takšne starše,(oziroma obratno starši otroka), če ravnajo z njim kot s smetjo, ga nespoštujejo, ga zaznamujejo za celo življenje? Zato pravim, (in to je moje mnenje), če ne najdeš skupni jezik pa naj bo to tašča (to je v mojem primeru) ali s komerkoli v družini, boljše da prekineš stike s takimi osebami, kot so mnogi napisali v teh primerih. In imajo mir. So čisto pozabili, da sploh obstajajo. In jaz (in še enkrat pravim to je samo moje mnenje) stojim za tem. V nedogled se je brezveze ukvarjati s takšnimi ljudmi, s katerimi ne prideš do konca. S tem samo sam sebe uničuješ. Vem in poznam ljudi, da pa tega niso sposobni storiti, da bi prekinili stike brez problemov. Nimajo takega značaja. Hitro tudi pozabijo, kaj so jim storili in jim oprostijo. In kot stranski opazovalec kaj vidim? Začaran krog: nonstop kreganje, (še bolj žalostno, ko morajo to poslušati otroci) zamera, nekaj časa en čez drugega grdo govorijo, potem pa vidiš, kako znova skupaj se smejijo, govorijo. Čez čas se krog ponovi. A ni to malo noro? In zdaj mi povejte, katera oseba se bolj smeši? Ta ki se vrti v začaranem krogu ali ta, ki rajši prekine vse stike po dveh treh neuspelih pogovori z takšnimi osebami? bisagolf