17. mar 2016 15:41
Zakaj mene vrže z obeh linkov na gmail?????
lp
cervus
17. mar 2016 15:41
Zakaj mene vrže z obeh linkov na gmail?????
lp
cervus
17. mar 2016 16:39
Mene ne vrže nikamor,jaz dobim znak, da ne smem gledat. Najbrž je kakšna zaščita narejena, da ne more vsakdo zraven.
Sonja
17. mar 2016 16:57
Jaz na obeh linkih vidim zelo lepo rdečo obleko, tako kot piše v opisu. Sem šla še na drug računalnik v hiši in je enako. Po moje vama nekaj nagaja v nastavitvah, kaj več se pa ne spoznam.
marjja
17. mar 2016 17:36
Ja, zanesljivo so nastavitve, ampak zame je računalnik ena črna skrinjica. Verjetno se je vmes "zgodila" ena od posodobitev sistema, ki je že spet vse spremenila tako na boljše, da se jaz nič več ne znajdem. Bo treba spet klicati na pomoč.
Drugače sem pa velik pristaš rdečih oblek in, ja, verjamem, da je lepa.
Sonja
17. mar 2016 18:21
limnol je napisal/a: |
Mene ne vrže nikamor,jaz dobim znak, da ne smem gledat.
|
Enako.
Cila
17. mar 2016 21:08
Evo obleke, za tiste, ki prej niso mogle pogledat.
mamamia
18. mar 2016 5:25
Vau. Čudovita obleka.
Tudi jaz je prej nisem mogla videti, ne na Chromu, ne na Mozilli.
pirnica
18. mar 2016 8:37
Moj predlog je sledeči: glede na to, da je maturantski ples enkrat v življenju, kupi tako obleko, ki jo boš lahko uporabila še za kakšno drugo priliko, tako, ki se jo bo lahko kasneje predelalo.
LP in veliko sreče pri iskanju!
Valchi
18. mar 2016 8:40
Saj hči razmišlja, da bi to obleko - če je ne spravi v promet - dala skrajšat, pa bi jo imela za poletne večere. Ampak vseeno, to potem ni več to.
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo