22. mar 2011 11:38
Modeli na njihovem linku niso delo njihovih rok oziroma šivilj, ampak obleke nabavljajo preko spleta, to sem hotela jasno povedati. Imajo pač vsake po en model, jasno,da ne bodo delali zalog. Z malo truda se najdejo direktne povezave in se obleka lahko kupi tudi ceneje.
Deset tednov pred dogodkom naročilo? No, mi smo jo kupili direktno v ZDA, in verjameš ali ne, v štirih dnevih je od tam prispela v LJ na carino. Na netu so podatki z merami, na podlagi katerih si določiš številko, tako da je malo možnosti, da usekaš mimo glede velikosti.?
Možnost, da imata dve enako obleko? Nečakinja je na to vprašanje odgovorila, da ji je povsem vseeno. Ona se v svoji dobro počuti in če se še katera, toliko bolje. Vzela kot hec, totalno neobremenjena s tem.
Očitno gre za italijanske modele, če ti tam sešijejo obleko po želji. Ker verjetno se ne bi šli tega, da bi po modelih z linka šivali obleke za stranke za nadaljnjo prodajo.
Verjamem, da ste bili zadovoljni, o tem sploh ne dvomim. Da gre zgolj za posredovanje modelov oblek sem posebej omenila zgolj zato, ker sem pričakovala, da se na linku pokažejo stvaritve slovenskih avtorjev, ne pa izbor oblek s tujih linkov.
So pa obleke res lepe, o tem ni nobenega dvoma.
Mamamia
mamamia