8. jan 2009 14:23
mamica03, upam, da je vse to tudi tebe v dobro voljo spravilo!
Ognjič
8. jan 2009 14:23
mamica03, upam, da je vse to tudi tebe v dobro voljo spravilo!
Ognjič
8. jan 2009 14:38
proxima je napisal/a: |
I knew it! *krohot peklenski...* Kaj hočemo, če je pa vrtnarjenje tako krasen cover-up za nabavo dušikovih substanc...:)))))))))))))) lp, proxima |
8. jan 2009 14:48
Res je (nikoli ju nisem prebolela press). Ampak to je bil pravzaprav Unabomberjev recept. Mimogrede, FBI dejansko nadzoruje promet z umetnimi gnojili (da o tem, kako ima zaposlenih cel kup veleumov, ki ne delajo drugega, kot da odkrivajo vzorce nenavadne porabe elektrike, ki se ujemajo z rastnim ciklusom hidroponično pridelane marihuane, niti ne govorim). lp, proxima
8. jan 2009 15:04
Proxy, tu mejk a long stori šorter: A potem tudi našega ežoja špegajo?..)))))))))) Vendelina jr.
8. jan 2009 15:12
Po moje ga...itak je sumljiv! Le kdo bi mu verjel, da hodi v Trst le po knjige ...
Ognjič
8. jan 2009 15:34
Ognjič je napisal/a: |
[palecgor][palecgor][palecgor][palecgor][palecgor] mamica03, upam, da je vse to tudi tebe v dobro voljo spravilo! Ognjič [vrtnica] |
8. jan 2009 15:36
Glede na to, po kakšne knjige hodi v Trst, sodim, da ne more biti nobenega dvoma o pozornosti, ki mu jo namenjajo...:))))))))))))))) Sicer pa, Bertold Brecht je rekel "Knjiga je orožje - o lačni človek, vzemi jo v roke", splosno znano pa je tudi, da so bile ameriske javne knjižnice med prvimi na tarcnem seznamu protiteroristicne zakonodaje - in prav gotovo niti wikipedija niti amazon nista nobena izjema. lp, proxima
8. jan 2009 16:27
Proxima, saj zato takšna miza. Bolj malo je bilo tiste sarme, on, lačni človek, pa se je na Brechta spomnil! fresh
8. jan 2009 18:26
ežoj je napisal/a: |
Ej, tulka, ne še ti z*******t. Jaz imam nekakšen privat " kšeft ", trenutno ni naročil ( kriza ), pa pisarno ne ogrevam, pa so na mizi poslovni papirji ( dopisi, dobavnice, štampiljka, kalkulator........).ežoj |
Ežoj, sonček, jaz tebe nič ne z*******m, jaz smrtno resno mislim. Kuga si delal na mojem podstrešju? Da nisi ti slučajno moj mož? On ma tudi en takle "kšeft", trenutno ni naročil, pa pisarne ne ogrva, pa so na mizi poslovni papirji...
Ma, če te ne bi enkrat že srečala, bi prisegla, da... mogoče je pa moj dragec poslal enega za krinko... sumljivo, sumljivo...
Bo treba s tabo na kavo, da vidim, če pride isti moški kot zadnjič...
tulka
8. jan 2009 18:56
tista miza je bolj za Beraško opero.... Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Azijska solata s kozicami