8. jan 2009 8:06
Veš kaj ežoj, lahko bi vsaj pred večerjo slikal, da bi dobili kakšno novo kulinarično idejo.
kobra 1
8. jan 2009 8:06
Veš kaj ežoj, lahko bi vsaj pred večerjo slikal, da bi dobili kakšno novo kulinarično idejo.
kobra 1
8. jan 2009 8:46
Bravo ežoj, tole me je pa nasmejalo do solz.... kajti prišla sem pogledat kaj lepega ste mi še svetovali, da se lahko zjočem do konca, kej je vse skupaj padlo v vodo ..... je njemu nekaj prišlo vmes mamica03 Seveda pa zahvala tudi vsem, ki ste mi želeli pomagati z nasveti Sporočilo je spremenil(a) mamica03 dne 08. jan 2009 08:47:02
8. jan 2009 9:11
Ežoj, tale fotka je pa skoraj še bolj scary kot tiste, kjer ti je poziral glodalec, ki si ga ulovil v mišolovko (naka, tista serija je bila ultimativno grozljiva). Mislim, pa kako lahko v takem svinjaku? Mamica, nič dolgega ksihta, nemudoma si pogrni mizo....(oziroma poglej moj zapis na prvi strani). Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 08. jan 2009 09:13:08
8. jan 2009 9:30
Vendi dušo: spomin te matra ( menda ja niso leta ), tisto ni bil glodalec ampak ljubka miška in ni bil eden, bilo jih je več.
Glede svinjaka: Einstein ( to je tukaj en moj sosed ) je ( menda ) rekel : če neurejena miza asocira na neurejene misli lastnika, na kaj potem asocira prazna miza?
ežoj
8. jan 2009 9:51
Ežoj, buljim v tisto sliko, buljim... pa mi ni nič jasno... kako si prišel na naše podstrešje, da si ga slikal?!!!!
tulka
8. jan 2009 10:11
Ustvarjalni nered... jankica
8. jan 2009 10:13
Ej, tulka, ne še ti z*******t. Jaz imam nekakšen privat " kšeft ", trenutno ni naročil ( kriza ), pa pisarno ne ogrevam, pa so na mizi poslovni papirji ( dopisi, dobavnice, štampiljka, kalkulator........).
Sicer pa tudi ne slovim po zelo urejeni mizi, tole je bil navdih, ko prvič odprem temo in pogledam mojo mizo, si pravim: tole pa moram poslikat.
ežoj
8. jan 2009 10:20
jankica,
a si brala: popolna zmešnjava, skrite koristi nereda, kako nabasane omare, razmetane pisarne in neorganiziran rokovnik prispevajo k uspejšnejšim odločitvam ( e. abrahamson in h. freedman ), založba vale novak, (Einsteinov citat je iz te knjige )?
ežoj
8. jan 2009 10:51
Ežoj, aj em ofišali in di stejt of šok..... Vendelina jr.
8. jan 2009 10:51
ežoj je napisal/a: |
Glede svinjaka: Einstein ( to je tukaj en moj sosed ) je ( menda ) rekel : če neurejena miza asocira na neurejene misli lastnika, na kaj potem asocira prazna miza? ežoj |
Tole je pa za povečat!
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči