Ko pošiljamo recepte, količino sestavin določamo z dekagrami, decilitri, itd... stroki česna, kaj pa v tem primeru?
Anamarija
Temo je spremenil(a) anamarija1 dne 22. feb 2009 11:39:19
Ko pošiljamo recepte, količino sestavin določamo z dekagrami, decilitri, itd... stroki česna, kaj pa v tem primeru?
Anamarija
Temo je spremenil(a) anamarija1 dne 22. feb 2009 11:39:19
5. jan 2009 17:13
To si pa daj nad vhodna vrata,ti bo ziher odganjal vse zle sile. toppykozamurnik
sporočila: 2311
5. jan 2009 17:16
Mislim, da si pravkar izumila novo enoto: - pol dlani.... kozamurnik
5. jan 2009 17:17
O hudirja kakšen česen. A je kupljen ali je iz domače pridelave čeprav dvomim, kajti pri nas vedno zraste takšen mali in "spufan" ter zelo hudi.
gobica1402
5. jan 2009 17:18
Ne more skodovati...:)))))) Jaz sem pred nekaj dnevi izumila rižoto z imenom "riž sedmih česnov" = česen in (surov) riž skoraj anapartes aequales (pa še nekaj curryoidnih začimb povrhu). Btw, odkod imas tega rekorderja??:)) lp, proxima
5. jan 2009 17:22
Ni kupljen je doma pridelan ne vem pa od kod, morda pa se bo lastnik javil. Je pa slovenski.
Anamarija
5. jan 2009 17:38
Da n´oš slučajno ka kaj biksala, posluši toppy.
ežoj
5. jan 2009 18:17
U, tale je pa za ves teden!
Včasih sva s pokojnim starim očetom jedla česen in jabolka, prav fajn kombinacija okusov! Imela sva pa jabolka velikosti tvojega česna
Atina
5. jan 2009 19:33
Se moram pohvaliti, tudi jaz sem dobila dva stroka tega česna velikana. Sadi se ga jeseni. lipa1
5. jan 2009 20:25
Hvala bogu da ne jem surovega česna,ker če nekdo reče da je pojedel strok česna,bi tole lahko rekel za eno jabolko česna petardica
5. jan 2009 21:38
No, tole bi bil pa strok zame, sem oboževalka česna! Na srečo tudi moj....sicer ne vem, kako bi šlo... mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem