Kupujem bosch-evega gospodijskega robota

patrička  

član od: 22.12.2007

sporočila: 147

tema odprta - 2. jan 2009 13:58 | ogledi: 2.747 | odgovori: 16

Ker je moj stari dobri mikser med praznično peko izdihnil, sem se odločila, da si kupim bosch-evega robota.

Zdaj pa me zanima naslednje ( seveda za vse tiste, ki ga imate):

Kako se obnese? Koliko je v resnici funkcionalen? Prednosti in slabosti. Skratka vse, kar je povezano z njim.

Mi mogoče priporočate kaj drugega?!

Za bolše razumevanje prilagam link.

http://www.ideo.si/?k=art&kat=147&art=11241

Vsem, ki boste odgovorili, se že vnaprej zahvaljujem.

Lp parička

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

2. jan 2009 14:39

Joj moje sanje... ko bom velika..s prvo plačo si ga kupim! nitta

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

2. jan 2009 16:53

Meni se je tisti zdel kar malo prevelik in imam Mum 47z1. Če hočeš delati z majhno količino, ti ne pride v poštev (tale moj, manjši, mi zadnjič ni hotel narediti snega iz dveh beljakov, ko sem vzela pa ročni mikser, je bilo v momentu gotovo).

Atina

sijatjanek  

član od: 26.6.2002

sporočila: 15

2. jan 2009 19:07

ne bo ti zal... sama bi si takoj kupila novega, ce bi se mi ta slucajno pokvaril. za manjse kolicine je mogoce res bolj prirocen in hitrejsi navadni rocni mikser....ampak kljub temu ga ne menjem za nic....priporocam... za zacetek si morda lahko nabavis osnovni model(z metlicami za sneg, gnetenje..pa z tremi ali stirimi nozi...)...kasneje pa si lahko dokupis prikljucke, ce jih bos potrebovala... Sija

patrička  

2. jan 2009 21:42

Ognjič, hvala za link. Atina, jaz ga rabim za večje količine, pa predvsem za gnetenje. Sijatjanek, prav zaradi tega se odločam za nakup, ker ima tako pester dokupni izbor. Za manjše kiličine imam pa paličnega in lejga zlomka, še multipraktik je nekje, pa sem že čisto pozabila na njega . Lp patrička

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

2. jan 2009 22:20

Jaz sem ga dobila za "Božička" že decembra. (Bosch 84 professional) In moj stari mikser je samo še za rezervo v omari, uporabila pa ga od takrat nisem. Ga moram pohvalit, ker delam VSE, kar se da v njemu. In uporabljen je prav vsak dan, tako da je bil nakup dober, predvsem pa uporaben. Danes sem naredila magdalenice, pa čokoladni biskvit. Zvečer pa še sladoled. (zgornji mikser je MEGA za smoothije in sladoled). Sicer pa miksam vse mase ze piškote, torte, kruh, potice, kreme noter. Saj so tri metlice, do zdaj sem že naštudirala, kaj kako in na kakšni hitrosti naredi. In najbolj mega je, da medtem, ko dela, lahko ti brskaš po omari in tehtaš in sipaš noter, on samo dela. In vse je narejeno tik tak... Jaz sem zelo zadovoljna, pa nima veze model, ampak za vsestranskost uporabe, : ) lidka [sonce]

patrička  

2. jan 2009 22:31

Hvala lidka. Kako je pa kaj glasna ta mašinca? patrička

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

2. jan 2009 22:55

Eto, kupujem ga tudi jaz.

Ko sem v navedenem linku gledala, kakšne so razlike, razen razlike v moči ( beri: Wattinh), nisem opazila razlike.

Potrebujem veliko posodo, v kateri se da zgnesti testo iz cca 1,6 kg moke za kruh. Nastavki so dragi ko žefran, sem že preverjala.

Imam nalepke za 10& popust v Merkurju. Upam, da ga bodo imeli tam, saj se nekaj deset ojrov kar pozna.

Torej, kateri model in predvsem, kateri DODATEK naj kupim.

Hvala za pomoč.

F r i n a

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

3. jan 2009 6:35

Imam osnovnega, brez dodatkov, ker imam za to še multipraktik. Všeč mi je že zaradi tega, ker dela samostojno, medtem lahko delam nekaj drugega, nič ne šprica, lahko skozi odprtino dodajaš material, ni pa nevem kako glasen. Moj je velikokrat v uporabi. Kar korajžno v nakup, ne bo ti žal. ursula-ce

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti