12. dec 2008 11:49
Bojan je zaslužen za to, da ima ta forum eno boljših grafičnih podob na webu in širšem vesolju.
12. dec 2008 11:49
Bojan je zaslužen za to, da ima ta forum eno boljših grafičnih podob na webu in širšem vesolju.
12. dec 2008 11:51
Pojasnilo: pod receptom Krompir z mascarponejem se je nabralo kar nekaj "mnenj o receptu", ki pa to niso bila, saj se ne nanašajo na recept. Zato sem vse izbrisal.
Bojan Administrator
12. dec 2008 11:55
Tudi če je nekdo "bog" mu ne bom dovolil, da me po krivici zmerja ! Sploh če jaz tega ne počnem. Če se Bojan ukvarja z grafiko potem naj to počne in se vzdrži ostalega kajti očitno temu ni dorasel. In ker ima pač moč potem zmerja in briše. hedonist
12. dec 2008 12:03
Tole kar tule berem je pa res že preveč. Razumem, da je nekdo, ki so ga "izbrisali" malo razburjen, ampak da iz tega naredite cel halo, tega pa ne razumem. Kot da smo spet v osnovni šoli. Nekateri res niso prerasli te dobe. Življenje je pač nepravično in če je neka dotična oseba lastik nečesa, bo razumljivo imel več kontrole kot nekdo, ki je samo član. Pa saj to je in je bilo vedno tako. Lahko pa bi se nivo pogovora malce popravil, ker kot sem že omenila, me tile pogovori spominjajo na osnovno šolo, ne pa na neko debato, vredno odraslih ljudi (sklepam pač, da tule ni veliko članov, ki bi bili mladoletni). Bolje bi bilo, da bi vso to energijo vložili v nekaj drugega - mogoče v delo??? Razen, če delate doma in si sami krojite čas. Torej, nima smisla, svet nikoli ni bi pravičen, vendar kot sem se sama naučila, je včasih bolje umriti čustva, prideš dlje. Gigi_84
12. dec 2008 12:04
Polna luna nastopi danes točno ob 17,37.
Cila
12. dec 2008 12:06
Žalitev je tudi, da si zbrisal točno 2 mnenja, od Lidke, a? Vse ostale, žaljive si pustil... lidka [sonce]
12. dec 2008 12:07
hedonist je napisal/a: |
Glej Bojan, sploh ne vem kaj si in kdo si, vidim da pa da se ne pojavljaš prav pogosto in torej širše občestvo od tebe nima kaj dosti, vem pa , da si nesramen. hedonist |
Tebi se pa res nič ne sanja, hedonist, pa tako prepričano govoriš. Bojan je avtor VSEH smeškov, Bojan ureja VSE fotografije, ki se objavijo, Bojan je ADMINISTRATOR te strani, Bojan sodeluje z Jernejm pri VSEH izboljšavah te strani in še kaj...... če je to zate torej " nič kaj dosti", potem pa res ne vem. Lepo prosim, ne piši, če ne poznaš. Povprašaj, saj ti povemo, ni problema.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
12. dec 2008 12:13
Uh, kaj ga dela polna luna kruhy
12. dec 2008 12:20
Joj ,a ni škoda predprazničnega časa porabiti za neumna kreganja in podtikanja!Rajši preglejmo recepte in kaj okusnega spečimo,da bomo imeli za praznike sladko namesto grenkega!Imejmo se radi in lp!
lp
marjeta10
12. dec 2008 12:30
hedonist je napisal/a: |
Tudi če je nekdo "bog" mu ne bom dovolil, da me po krivici zmerja ! Sploh če jaz tega ne počnem. Če se Bojan ukvarja z grafiko potem naj to počne in se vzdrži ostalega kajti očitno temu ni dorasel. In ker ima pač moč potem zmerja in briše. hedonist |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin