29. nov 2008 14:37
Meni to zveni kot lahka sočna torta, prav taka kot mi je najbolj všeč, tako, da ne bi prav nič dodajala. daga
29. nov 2008 14:37
Meni to zveni kot lahka sočna torta, prav taka kot mi je najbolj všeč, tako, da ne bi prav nič dodajala. daga
29. nov 2008 14:43
vanjatajnsek je napisal/a: |
Tudi meni bi bila definitvino všeč - bi pa jaz dodala zraven kosa torte kakšne tri žlice spasiranih ( ali pa tudi ne ) malin - bel krožnik, rjavo bela torta in rdeča sladkokiselkasta polivka zraven - mmmmmvanjatajnsek |
Ja tole bi bila odlična kombinacija
MM
1. dec 2008 13:11
Vsem, ki ste mi pomagale: torta je bila enkratna, "zmazali" smo jo pa TAKOJ. Brez vseh dodatkov (ni bilo časa), čeprav priznam, ideje so bile odlične. Bodo še prišle v poštev. Vanjatajnsek, ni recepta v bazi, malo sem skombinirala, prilagajala.... (itak je moja slabost, da se nikoli ne držim nobenega recepta). LP Mac
1. dec 2008 13:38
Mac je napisal/a: |
Vsem, ki ste mi pomagale: torta je bila enkratna, "zmazali" smo jo pa TAKOJ. Brez vseh dodatkov (ni bilo časa), čeprav priznam, ideje so bile odlične. Bodo še prišle v poštev. Vanjatajnsek, ni recepta v bazi, malo sem skombinirala, prilagajala.... (itak je moja slabost, da se nikoli ne držim nobenega recepta). LP Mac |
Prednost, Mac, ne slabost!!!!
Mamamia
mamamia
1. dec 2008 14:57
Mac je napisal/a: |
Vsem, ki ste mi pomagale: torta je bila enkratna, "zmazali" smo jo pa TAKOJ. Brez vseh dodatkov (ni bilo časa). LP Mac |
1. dec 2008 21:26
Enako sem se vprašala tudi jaz... Mac kako je torej uspela torta in kakšen je recept zanjo, če nam zaupaš? Klea
1. dec 2008 22:44
Ups, se opravičujem za post... zgleda sem spregledala tretjo stran foruma. My mistake. KleaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Pad Thai