28. nov 2008 19:06
Če bo tale punca resno nadaljevala, bo kmalu tudi partner kasiral kakšno alergijo....tako, da ga bo v svet odneslo
in bo morala iskati nove "žrtve" za svoje probleme.
Joj, kako grejo meni na živce ljudje, ki znajo vso okolico okupirati z enim svojim problemom. Se spomnim časa, ko je Montignacova dieta prišla k nam, ene par oseb ni moglo, da ne bi pri vsakem skupnem kosilu komentiralo "totalno zgrešenih kombinacij" na krožnikih so-jedcev. Da te ja vse mine.
Pa toksini v školjkah, pa nasičene maščobe, pa nemastni jogurti.......se je našel enkrat v študentskih časih en nadobuden vegan, ki z nami ni jedel(pa to sploh ni problem, če nam ne bi prej eno uro predaval o "prav" in "narobe") polnozrnatega kruha, ker je imel informacije iz prve roke, da ga v tisti pekarni pred peko premažejo z mlekom....in ....je ostal lačen.
V glavnem, Mac, jaz si prav zlahka predstavljam tole tvojo torto, mislim, da bi mi bila, glede na sestavine zelo všeč. Če pa si še vedno v skrbeh, da bo za obdarovanca premalo "žmohtna", predlagaj zraven res kakšno polivko ali pa morda moskarponejevo-kavno kremo, ki jo lepo nabrizgaš po krožniku (čeprav, glede na jogurt v torti morda ne bo ravno sedlo skupaj).
Lidka obvlada eno super moskarponejevo-kapučino kremo, vprašaj njo za nasvet, če te bo zamikalo.
mamaF - Mojca