28. nov 2008 13:10
Hedonist - zato pa vsako leto dodam(o) kakšno kilo več gor, da gre več modrosti noter. Kajti, če bi bi kar tlačili in tlačili modrost v eno trlico, bi se nedvomno razletele. Moycaa
28. nov 2008 13:10
Hedonist - zato pa vsako leto dodam(o) kakšno kilo več gor, da gre več modrosti noter. Kajti, če bi bi kar tlačili in tlačili modrost v eno trlico, bi se nedvomno razletele. Moycaa
28. nov 2008 13:20
Hehe, ežoj, se kar strinjam s tabo! No, res pa je, da zaradi svojih hobijev srečujem tudi ogromno takšnih, ki pa navigacijo zelo pridno uporabljajo. Predvsem na potepanjih po hribih, gorah, kolesarskih,.... izletih. Dan današnji obstajajo enkratni programi, s katerimi si lahko pripraviš čudovite izlete, arihiviraš lahko vse živo na enem mestu,... GPS navigacija je precej pomembna pri outdoor zmešančkih tudi zato, ker je v primeru, da pride do nezgode, intervencija zelo kratka. Javiš koordinate in so lahko pri tebi. Sistem easy GPS, ki je bil nagrajen na sejmu inovacij, bi jaz na primer uvedla kot obvezno opremo za vse hribolazce, še posebej tiste, ki v flipflopkah lezejo v gore. fresh
28. nov 2008 13:36
Kolega hedonist, glede na tvoje retorično čudenje....Veš, me živimo z moškimi in potem malo opazujemo in iz tega izvedemo sklepe. Simple as that. Vendelina jr.
28. nov 2008 14:03
Mi smo našo krstili za Šarloto. Prvič smo jo uporabili na poti v Trst. Ime je dobila po prebivalki gradu Miramar, kateri se je, po izgubi moža, pomračil um. Tudi naši navigaciji se včasih pomrači um. So pa tudi prednosti pomračitve uma. Po tistih ozkih uličicah v Trstu se v življenju ne bi peljali če nas "Šarlota" ne bi vodila. KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Lazanja iz palačink