28. nov 2008 11:15
Naš Garmin je tudi včeraj sredi Celovca vpil, naj zapeljemo v rondo Tomačevo in gremo na drugem izvozu dol
28. nov 2008 11:15
Naš Garmin je tudi včeraj sredi Celovca vpil, naj zapeljemo v rondo Tomačevo in gremo na drugem izvozu dol
28. nov 2008 11:18
Ali potrebuje samo cestno navigacijo ali tudi outdoor navgacijo, se pravi navigacijo za potepanja v naravi? fresh
28. nov 2008 11:56
Naša gospa Garmin (govori ženski glas) je zelo dobrodošla na vseh potovanjih, že zaradi tega ker je tako simpatično smešna da nam popestri tisto turobno vožnjo. Zapeljite preko krožnega križišča nato zapeljite levo , zapeljite levo. Potem pa 3x ponovi preračunava, preračunava preračunava...potem pa reče, ali se ne bi počasi bil čas ustaviti na kavi :D hehe Drugače pa garmin totalno propade ko se dve cesti recimo križata, mislim da je nadvoz torej spodaj druga cesta, ali pa nadvoz, potem sateliti ne morejo pravilno delati. Ali pa če se spuščate po hribu in je cesta vzporedna drugi pod njo, potem tudi konec sveta. nitta
28. nov 2008 12:00
Kar obširen projekt tole, nekomu podariti navigacijo ... Ko pa že teče beseda o navigacijskih pripravah oziroma GPS-jih, a je kdo domač s postopkom posodabljanja oziroma dodajanja zemljevidov? Naš nima Hrvaške, pa bi bila kdaj uporabna... paeonnia
28. nov 2008 12:08
Oh to, kako se tista teta iz škatle dere na mojega moškega - to mi je pa špica vsega! Končno je našel eno "babo", ki se lahko in celo mora dreti nanj celo vožnjo. Pa še sam si jo je izbral. No, saj si je mene tudi sam izbral, samo tega privilegija, da vpila nanj med "njegovo vožnjo" nimam. elba
28. nov 2008 12:29
Oj, Elba, verjetno si ga izbrala ti , on samo misli, da je izbiral, he,he Tina
28. nov 2008 12:36
Ja, Kristy, pa pristop pri izbiranju je bil tudi malo drugačen elba
28. nov 2008 12:45
Zemljevide je potrebno dokupiti. Osnovni paket vsebuje določene karte, ostale dokupiš in naložiš. Je pa razlika ali govoriš o cestni navigaciji ali o drugi GPS navigaciji, recimo takšni kot je Garmin Colorado. fresh
28. nov 2008 12:50
fresh je napisal/a: |
Ali potrebuje samo cestno navigacijo ali tudi outdoor navgacijo, se pravi navigacijo za potepanja v naravi?fresh |
Nobene, gre za igračo.
ežoj
28. nov 2008 12:56
Izjemne poznavalke moških ste, vaši komentarji, kaj komentarji, trditve, so osupljive. Se sprašujem, kako je lahko toliko modrosti, vsevednosti in poznavalstva stlačeno v eno samo telo?! To mora biti prava gneča te dobrote. LP hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Marmorni sladoledni sendviči