3. nov 2009 20:46
Jej, jej, ežoj, kaj nisi svojega avta za obisk prestolnice nič očedil??? Ts ts ts....
3. nov 2009 20:46
Jej, jej, ežoj, kaj nisi svojega avta za obisk prestolnice nič očedil??? Ts ts ts....
3. nov 2009 21:11
Z veliko sirkovo metlo sem očistila avto izpod snega, metlo pa sem potem vrgla v avto. Nekaj km proč je bilo 40 cm snega.
Nisem ravno velik ljubitelj snega, imam pa rada spremembo letnih časov. In prevezna klanca v naš konec.
F r i n a
3. nov 2009 21:30
angie.orhideja je napisal/a: |
Jao, ne maram zime. Vanja, ali me vzameš do pomladi na stanovanje?angie |
Ti samo pridi!
Popravljam, danes je bilo 22 stopinj. Se je moj najljubši vremenar usekal za 2 stopinji.
Ravno danes sem metala begonije ven in sadila vijolice. Se morajo lepo prijeti preden res zahladi.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 03.nov 2009 21:36
3. nov 2009 21:35
Vendelina jr. je napisal/a: |
Moram Vanjič vprašati, če imajo v ZDA tudi kakšne Snow Freak Anonimous.....kjer bi se človek predstavil s: Hi, I'm John Doe, and I am a snow freak.... In potem bi sledili odziv: Hello, John Doe, we love you....Vendelina jr.Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 03.nov 2009 19:58 |
A veš, da verjetno imajo kak 12 step sistem tudi za to... Če jih uporabljajo za vse drugo, zakaj ne za to.
Mene bolj zanima, če imajo kak program tudi zame: Nimam namreč nobenih problemov (OK, jih sproti rešujem)... Si predstavljaš: Hello, I'm vanja and I don't have any problems.....
Vanja
3. nov 2009 21:39
ežoj je napisal/a: |
Pa dobar, Roncolino, kje si ti doma, da si imela zjutraj sneg? Jaz si neki mislim, da si ti doma na primorskem. ežoj |
3. nov 2009 22:29
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
pri nas pa 20 stopinj in Vanja |
Vanjaaaa, zdaj bo pa jaz . Jaz pa sem že začela čakati pomlad (tale depresivni november bi najraje kar prespala).
Mojca
4. nov 2009 4:39
pri nas pa se vedno nad 35! slepakura
4. nov 2009 7:55
slepakura je napisal/a: |
pri nas pa se vedno nad 35!slepakura |
Ja madona, kje si pa ti doma? Nekje v tropih?
Pa drugač, nekam redko se oglašaš zadnje čase, a si se kam preselila?
ežoj
4. nov 2009 9:07
Komaj čakam da mine zima in vse povezano z njo! buča
4. nov 2009 9:25
buča je napisal/a: |
Komaj čakam da mine zima in vse povezano z njo! buča |
Jaz tudi!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Metuljčki s paradižnikovo omako