3. nov 2009 10:20
Lep pozdrav tudi iz zasnežene Straže. Padajo drobne, kar goste snežinke. Zelo lepo bi bilo, če bi takole snežilo tam okoli Božiča. pšeničnik
3. nov 2009 10:20
Lep pozdrav tudi iz zasnežene Straže. Padajo drobne, kar goste snežinke. Zelo lepo bi bilo, če bi takole snežilo tam okoli Božiča. pšeničnik
3. nov 2009 10:25
ežoj je napisal/a: |
Ja Vendy, če skos govorijo o ogrevanju ozračja, jaz pa verjel, da mi bo ( to zimo ) podstavek še prav prišel. ežoj |
3. nov 2009 10:26
V postojni tut full sneži, pa okol je vse lepo belo. Smo rabl mal več časa k ponavadi za v službo, k nimam zimskih gum, sej se tut počas daleč pride... edin to je problem, k mam moje čevelčke vse premočene, pa bom čist zmrzlna v službi... Lp mina20
3. nov 2009 10:29
Sneg? pri nas dežuje
lp goga
3. nov 2009 10:58
Ljubljana je bela sama po sebi, zato menda dodatne beline snega danes (še) ni deležna.
rimljanka - zasebno mnenje
3. nov 2009 16:13
pri nas pa 20 stopinj in
Vanja
3. nov 2009 17:37
Snegeeeeeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccc Jojjjjjjjj komaja čakam da ga bo spet namedlo 20.30cm pa da iz kota privlečemo smučke pa bord pa na Krvavec na prvo smuko,pa s pesjanom noret po zasneženih travnikih in ob kaminu pogledovat ven na snežinke. Komaj da mi je uspelo dočakat konec poletja... Prav polepšal mi je dna jutranji pogled na zasneženo dvorišče I know,i'm snow freak <3 Roncolino
3. nov 2009 19:11
Jao, ne maram zime. Vanja, ali me vzameš do pomladi na stanovanje? angie
3. nov 2009 19:55
Roncolino je napisal/a: |
Snegeeeeeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccc I know,i'm snow freak <3 Roncolino |
3. nov 2009 20:07
Pa dobar, Roncolino, kje si ti doma, da si imela zjutraj sneg? Jaz si neki mislim, da si ti doma na primorskem. Danes sem bil v Ljubljani in so povsod debelo gledali sneg na mojem avtu.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Zelenjavna zloženka