6. dec 2010 7:15
Hvala, adalbert. V resnici je pa še veliko lepše.
Nena
6. dec 2010 7:15
Hvala, adalbert. V resnici je pa še veliko lepše.
Nena
6. dec 2010 9:50
Hribi v petek:
Hribi v soboto:
Hribi v nedeljo:
Loni Makaroni
6. dec 2010 11:33
Loni, , še ena, ki zna uživat v snegu...A avto je tvoj?
lp
mzm
6. dec 2010 12:16
Kje pa, govorim o avtu, mojega twingeca se verjetno še ven ne bi videlo. Tale je šel prav optimistično proti Jakobu, sicer je imel verige na vseh 4h kolesih, ampak kaj zelo daleč ni šlo... Sva bila midva peš prej na štrudlu kot pa on. In moj dragi mene iz avta vrže že čisto v dolini in navadno prvi kilometer na veliko komentiram vsak parkiran avto, mimo katerega greva, pa nič ne pomaga... Naslednjič me vrže še kje prej ven, pa smo tam...
Čeprav je v soboto en avto pri jezeru v Preddvoru dobesedno nasedel v sneg in ga niti traktor ni mogel ven potegniti, ne vem, kaj so pobje mislili, ker parkirišče je bilo prazno in spluženo, oni pa v kup snega.
Loni Makaroni
6. dec 2010 12:46
Nikoli ne bom razumela, da ljudje prevažajo s seboj pol tone snega na strehi. A je res tako težko očistiti avto? Sicer pa Loni, prav občudujem tvojo strast do gibanja v vsakem letnem času in vseh vremenskih razmerah! To je pravi vzgled za take lenuhe kot sem sama!
naor
6. dec 2010 16:22
Včeraj sem celih 5 ur uživala v hoji po snegu in bila na enem hribčku nagrajena. Njami kako je bilo dobro. [url=http://www.Slikomat.com/slika/4636405.htm][/url] nsns
6. dec 2010 19:20
naor je napisal/a: |
Sicer pa Loni, prav občudujem tvojo strast do gibanja v vsakem letnem času in vseh vremenskih razmerah! To je pravi vzgled za take lenuhe kot sem sama!naor |
Najprej je bila to ene vrste psihoterapija, da nisem po cele dneve čepela doma, potem pa postane način življenja. Ima pa definitivno veliko zraven moja gorenjska polovica, ker me usep pripraviti do še pred kratkim čisto nepredstavljivih podvigov; v nedeljo sem letela s Kališča po celcu, divota života, če lahko uporabim to frazo, po ta zadnji direkt v dolino, brez trohnice strahu.
Loni Makaroni
6. dec 2010 22:25
Res je.
Nena
6. jan 2011 7:07
Kako prisrčno breskva Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 06. 2011 07:09
7. okt 2011 15:54
No, pa smo ga dočakali, kljub še včerajšnji kar visokih temperaturah. Pada kot nor. Zanimivo. Še vedno je bele barve.
Ma, klinc, še siti ga bomo, snega.
janko1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Bovla po kitajsko