5. dec 2010 9:36
Da te potolažim. Tisti tovornjak bi bil prav lahko tudi v vaši garaži. Drugače pa; zunaj je sonce, veliko snega in mrazzzzz. Danes zvečer bo Miklavž nosil svoja darila, pa upam da bo kaj. janko1
5. dec 2010 9:36
Da te potolažim. Tisti tovornjak bi bil prav lahko tudi v vaši garaži. Drugače pa; zunaj je sonce, veliko snega in mrazzzzz. Danes zvečer bo Miklavž nosil svoja darila, pa upam da bo kaj. janko1
5. dec 2010 9:48
Ja, zunaj je sonce, še kar nekaj snega, mrazzz....na našem jezeru je bilo ob 8,30 -15,5 stopinj in cesta ledena in moj avtoček ni ubogal - pravzaprav je, saj se je obnašal v skladu z mojo napačno reakcijo in je kar sam šel v en kup snega (hvala bogu, da je bil tam..kup, mislim, sicer bi šel avtoček s ceste). Tako pa sem počakala prvega mimoidočega, ki mi je prijazno pomagal iz tistega kupa nazaj na cesto.
rrr
5. dec 2010 10:07
Zunaj ni sonca, zunaj je megla, je sneg, je mraz....noter pa diši po Miklavževi peki.
rimljanka
5. dec 2010 10:12
Zunaj je prekrasno sonce, modro nebo, vse zalito s snegom, sneg se blešči kot da je prekrit z dragulji - milina! Pa še kidat mi ni več treba, je vse opravljeno! Lisa
5. dec 2010 10:42
O, zunaj je krasno sonce. Po Miklavževi peki pa upam, da bo danes res še dišalo.
Nena
5. dec 2010 10:44
Tole je pa slikano ob dveh ponoči, atrij naše občine, ki je krasno okrašen. (Fotoaparat bi bilo pa res že potrebno zamenjat (al pa fotografa)).
Nena
5. dec 2010 16:34
Ja ja ,nocoj bomo nastavljali vsa mogoče Miklavžu,pa še mlaj je. jampina
5. dec 2010 21:28
ja a mlaj tud na miklavža kaj vpliva, al je posredi kej drucga? janko1
5. dec 2010 21:31
sem prekmalu pritisnil na pošlji. nena, zelo lepo imate okrašeno občinsko stavbo. kje pa je ta stavba? janko1
5. dec 2010 21:41
nb meni se zdi slika zelo lepa. adalbertKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Korenčkova juha