28. nov 2010 13:14
Evo, sneži ko blesavo. Me firbec matra, kako se bomo odkotalikali v dolino - po moje bomo morali kar pohiteti
lp
cervus
28. nov 2010 13:14
Evo, sneži ko blesavo. Me firbec matra, kako se bomo odkotalikali v dolino - po moje bomo morali kar pohiteti
lp
cervus
28. nov 2010 13:15
A ni grozn. Pada sneg ko pri norcih. Če bo šlo tko še naprej, ga bo jutri pol metra ali več. Norišnica. Jaz bi moral v gorenjo vas po nek material za delavnico, pa ne bo nič. In če pomislim kakšno je bilo letošnje poletje in jesen, sam dež in to podaljšam v zimo ko pada sneg se nam obeta ne hribi ampak gore snega. Saj, če je nekdo doma je že idila, ko je pa treba najprej odorat nekaj kilometrov ceste da sploh lahko migneš od doma se ti ta idila razblini ob sami pomisli. So dve stvari ki se jih ne splača: kidat sneg ker sam skopni in delat ograje okol pokopališča ker tam nihče ne pobegne. lp janko janko1
28. nov 2010 13:23
O janko, saj bo kmalu pomlad in , pa . Živimo v krajih, kjer pada tudi sneg .Naredi , potem pa v hišo na kuhano vino in boš takoj boljše volje.
Si me pa nasmejal z ograjo okoli pokopališča in kopnenjem snega. Saj bo!
naor
28. nov 2010 13:46
hvala naor za spodbudo. tole o kuhančku je dobra ideja in se že izvaja. povabilo velja. lp janko1
28. nov 2010 14:29
Pr nas tud mede,pa me prav nič ne skrbi,smo v četrtek napolnili skrinjo ,pa mal alkota so nam pripeljal,moka je tud na zalogi,drvarnico smo pa tud napolnil za dve zimi.Tak ,da tisti ,ki vas skrbi kako boste prišli v dolino,pridite k men ,sem v gričih doma, naredili,pa še kakšno! jampinaneznan uporabnik
28. nov 2010 14:36
Jampina!!!! Če bi se znala teleportirat, bi bla zdej že pri tebi!!!
Eden lepših pogledov je pogled na polno drvarnico!
japaja
28. nov 2010 16:10
Tale cvetoči paradižnik pa kljubuje snegu, letnemu času in zdravi pameti.
nola
28. nov 2010 16:24
jampina je napisal/a: |
Pr nas tud mede,pa me prav nič ne skrbi,smo v četrtek napolnili skrinjo ,pa mal alkota so nam pripeljal,moka je tud na zalogi,drvarnico smo pa tud napolnil za dve zimi.Tak ,da tisti ,ki vas skrbi kako boste prišli v dolino,pridite k men ,sem v gričih doma, naredili,pa še kakšno! jampina |
jampina, evo že grem, prihajam, ko boste delali , vas počakam na toplem s . Upam, da se japaja ta čas nauči teleportirat!
ežoj
28. nov 2010 17:11
men je teleportacija blazno dobro uspela, ko sem se premaknil od peči do hrane na mizi, naprej pa nekako ne potegne. a ma kdo kakšn nasvet? janko1
28. nov 2010 18:14
Vse to s je sicer zabavno, vendar pa se moramo nekatiri jurti spustiti v službo
arimaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Slivove rožice