23. nov 2008 7:00
Čestitam! Pridna. LP, bibaleze bibaleze
23. nov 2008 7:00
Čestitam! Pridna. LP, bibaleze bibaleze
23. nov 2008 19:31
Iskrene čestitke! janadam
23. nov 2008 22:30
Čestitam!!!! Jst sem ravno nazaj z zasluženega po-diplomskega enomesečnega potepanja , sem diplomirala v sredini oktobra. Vse pospravljanje in sortiranje gore knjig, zapiskov, ... me pa še čaka!?! Sashika
23. nov 2008 23:28
Jaz sem najpraj nesla knjige v knjižnico, šla na večerjo v mehiško restavracijo, naslednji dan pa že z velikim veseljem pospravila zapiske! habibti
24. nov 2008 12:03
Jaz se pa počasi odpravljam k zobozdravniku (no, k zobozdravnici ...). Bo treba izpuljeno štirico nekako nadomestiti .
Habibti, držim pesti, da boš ena tistih zobozdravnic (kot je moja na primer), ki pri ljudeh odženejo strah pred zobozdravnikom. Ne da držim pesti, vem da boš, že zato, ker si s Kulinarike ...
Mamamia
mamamia
25. nov 2008 15:17
Mamamia, Me je res razveselil en mail od pacientke, v katerem pravi, da je imela vedno velik strah pred zobozdravniki. Potem je prišla k meni in sploh ne bi šla več k nebenem drugem zobozdravniku, saj je končno izgubila strah. Take besede kar dajo nov zagon! Včeraj sem povabila prijatelje, da proslavimo diplomo. In kaj so mi kupili: Zmeraj sestra Vendelina. Hvala vsem za čestitke! Sploh nisem vedela, da nas je toliko na Kulinariki! habibti
26. nov 2008 10:23
ČESTITAM!!! Veliko razvajanja in veselih uric v decembru ti želim, nato pa uspešno nabiranje izkušenj in izpolnitev želja. Lp, Loti
26. nov 2008 11:38
Tudi jaz ti čestitam! Bravo!
Po enajstih letih sem se letos odločila (potem, ko me je zob bolel kot hudič), da grem tudi jaz k zobozdravniku. Šla sem k privatniku, ki mi je v dveh mesecih in pol "porihtal" 6 zob (seveda samoplačniško). Potem pa me je "vzel" za svojo pacientko.
In, če kdo hoče šinfat tega zobozdravnika mu rečem: "On je prvi zobozdravnik, ki me je spravil v jok in je prvi zobozdravnik, ki sem ga skoraj premlatila... Je pa najboljši, kar sem jih kdaj imela."
Kakorkoli že. Želim ti same najboljše paciente.
26. nov 2008 12:10
Iskrene čestitke od ene kulinarične, ki je naredila šolo po ekspresnem postopku, za diplomo je pa zmanjkalo "goriva". Bo treba, bo treba... Uživaj v svojem delu, pa povej, kje si na razpolago helenagKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Bučna juha s kokosovim mlekom