26. nov 2008 17:01
Ah, daj no, s.marinka4, zdaj ga pa že ornk serješ ... ...Le pohvalite se, če čutite, da ste naredili nekaj posebnega (pa četudi to pomeni, da ste spekli svojo prvo omleto :D :D :D :D ). Oddajte svojo pozitivno energijo drugim ... dandanes je pošteno primanjkuje. SonjaV
Točno to!
Čeprav poznam habibti samo iz foruma in še nikoli nisva niti spregovorili (niti pisali) nobene besede, me je novica razveselila. Preprosto zato, ker ji privoščim tisto prešerno veselje, ki te zajame potem, ko uspešno končaš tako pomembno obdobje v svojem življenju. Pa tudi zato, ker vem, da je na svetu ena dobra zobozdravnica več - to se jasno začuti iz njenih postov, kjer nikoli ne razliva take zagrenjenosti, kot jo je čutiti iz te kritike.
in čeprav se mi ni ljubilo napisati čestitk, sem jih sproti prebrala vseh 12 strani - točno zaradi te pozitivne energije, ki veje iz njih.
Torej: čestitke habibti , veselo praznuj in nas še naprej obveščaj o čem lepem! Pa upam, da ne dobiš s.marinke4 na tvoj stol, da ti ne zagreni še kakega dneva...
Ja, pa seveda, petkica, javi se jutri!!
Nasja
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 26. nov 2008 17:07:04