28. maj 2014 13:12
Mislim, da ni situacija čisto taka kot opisujete je pa par let nazaj res bila.
Jaz sem mlada pa delam vrt oz. bolj tašča ampak kadar imam čas rada delam na vrtu, pa vsako leto se še malo razširimo, pa gredica za jagode tam, pa zeliščni vrt tam, pa velik del naše zelenice je dasovnjak......
Sin je star leto in pol, pa ima že svoj vrtiček 2m2, ki ga z veseljem zaviva, pa sam je posejal špinačo ki gre že vn pa fižolčke je poslad... in ogromno majhnega orodja ima, čeprav je veliko bolj zanimivo :):):).
Mislim da je vrtičkarstvo v modi in vse več ljudi vrtnari... ravno tako pa samo vrtičkarstvo ni dovolj za konkretno fizično aktivnost in je potrebno tudi na kolo pa...
Jaz nikoli ne bom razumela mame, ki se ne vsede pred hišo, ali pa gre na sprehod... kaj bo pa kdo rekel, da jo vidi, da sedi namesto da bi delala, pa skoz dela na kmetiji velike površine, najbrž je to ravno zaradi takih, ki tu opisujete koko nekdo kolesari, se sprehaja, teče mimo namesto da bi delal ...
Pa še ena stvar mi smo že v osnovni šoli sadili sadna drevesa (češnje) in tudi sedaj jih še sadijo, tako da to je politika šole najbrž, češnjo smo pa tudi cel čas župniku rabutali. Nikoli pa se ne jezim če mimoidoči poje kako našo češnjo saj jih je za vse dovolj.
testeninca