Astro vizija

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

30. nov 2009 9:25

-pika je napisal/a:
...pa me vseeno zanima kje dobijo naslove kajti osebno jaz nimam ne naslova v telefonskem imeniku,vse položnice so na moža,sploh ne razumem kje zvohajo naslove in si dovolijo pošiljati.

To se mora clovek vprasati vsakic, ko vpisuje svoje prave osebne podatke kamorkoli, kjerkoli - na primer ko posilja izrezke iz casopisov ali kartice iz paketov pudinga za nagradno igro, kjer bo 10 nagrajencev dobilo po tri kuhinjske cunje; ali na kakem sejmu, kjer zrebajo dva srecna dobitnika, ki bosta dobila vikend paket v enem od slovenskih zdravilisc; da o milijonu pop-up oken na internetu (Ce izpolnite to anketo, sodelujete v zrebanju za mobilni telefon znamke Nokia) ne govorimo. Take zbirke osebnih podatkov so valuta, s katero se trguje in prekupcuje, in vsi, ki so vpleteni v tovrstne kupcije, niso izkljucno dobronamerni. lp, proxima

golubić  

član od: 13.5.2007

sporočila: 1276

30. nov 2009 9:38

Tudi jaz dobivam taka pisma,prej jih je pošiljala ena ženska zdej ,zadnjič je prišlo pismo od moškega-dobila sem dobitno kombinacijo za lotoSrečnica ja-malo sem se nasmejala in odnesla v kurilnico. golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti