3. dec 2008 11:56
Sy, ti povem, da se ti splača kupit glavniček. Res ne uniči gnid, uniči pa žive uši. Če češeš res vsak dan, prekineš razvojni krog uši, saj pofentaš vse uške, takoj ko se izležejo in predno uspejo odložit nove gnide. Meni je dosti bolj mučno na roke prebirat glave trem otrokom. Grozljivka. Pa tudi jaz imam dolge in zelo goste lase in nobenega, ki bi mi pregledal lasišče, tako da sem brez šaponov in električnega glavnička jaz izgubljena... Pa pri parasdose lotionu je tako, da če so lasje kratki, res deluje, ker ni nobenega problema res kompletno bučo natret s to smredčo svinjarijom ki uške zaduši. Pri dolgih in gostih laseh, kot jih imava s hčerjo, pa je boj s parasidosisom izgubljen. Jaz rabim za mojo bučo skoraj 3 stekleničke. Pa še uničeno lasišče imam po uporabi tega izdelka, ker je zelo, zelo agresiven. Ne glede na vse "naravne" sestavine, ki so v njem. Bistveno je, pri odpravljanju uši, da se zaveš, da ni dovolj, da narediš akcijo po hiši in odpraviš uške iz glav, ampak je treba nujno ponavljat vajo nekaj tednov zapored 1 x tedensko. Mi imamo s pomočjo ukrepov, ki sem jih zgoraj, v prejšnem postu navedla, že kar nekaj mesecov mir. Naj traja.