30. jan 2015 17:04
Jaz v izogib krvi pri kosti od piščančjega bedra naredim tako, da bedrca ocvrem v olju na svetlorumeno, potem jih pa dam še za kako minutko v mikrovalovno....
BABI 2+2
30. jan 2015 17:04
Jaz v izogib krvi pri kosti od piščančjega bedra naredim tako, da bedrca ocvrem v olju na svetlorumeno, potem jih pa dam še za kako minutko v mikrovalovno....
BABI 2+2
30. jan 2015 18:29
nana06 je napisal/a: |
Pohani zrezki bodo mehki , če jih pustimo v mineralni vodi približni 2 uri. Za približno 80 dkg zrezkov, potrebujemo 1-1,5 dcl mineralne vode,nato zrezke osušimo z vpojnim papirjem ter jih povaljamo v moki, jajcu in drobtinah. Na vsaki strani jih cvremo približno 3 minute. Na ta način so zrezki izredno mehki.
|
Ali zrezke šele potem začiniš?
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
31. jan 2015 7:24
Trixi, začiniš jih predno jih daš v mineralno. To je nasvet z Vegetinega letaka Majhne skrivnosti.
Lp
nana06
Mygrace
sporočila: 6506
31. jan 2015 12:03
Hedonist, nisem bila v ilegali itak, sem samo sedela ob reki in štela
No ja, hvala k si me pogrešal
Mygrace
31. jan 2015 12:37
Mygrace je napisal/a: |
Hedonist, nisem bila v ilegali itak, sem samo sedela ob reki in štela No ja, hvala k si me pogrešal
|
A ja, po tistem reku, da če dovolj dosgo sediš ob reki, po njej priplavajo trupla tvojih sovražnikov? Zdaj ne vem, ali so to Kutajci rekli, ali Sean Connery v enem filmu?
Te pa res dolgo ni bilo, lepo, da si se spet oglasila.
mamamia
1. feb 2015 18:38
čao kako si zakaj se nista oglasila na kavo in pecivo
ovčkaizpodžamha
1. feb 2015 18:40
ovčkaizpodžamha je napisal/a: |
čao kako si zakaj se nista oglasila na kavo in pecivo
|
1. feb 2015 21:10
Ovčkaizpodžamha, poglej na levo stran, tam imaš napisano #moja beležka". Klikneš tja in pojavi se ti cela beležka. Klikneš na "zasebna sporočila" in mi napišeš sporočilo. Ali pa pridi k meni na kavo in pecivo, pa ti bom še zasebna sporočila pokazala . Se vidimo - sva letela domov, sva mislila, da nas bo zamedlo.
lp
cervus
1. feb 2015 21:11
In tlele naju bodo zadavli, ovčkaizpodžamha, ker smetiva dunajske zrezke. Se opravičujem v imenu obeh, ovčkaizpodžamha je še čist frišna tu gor, pa se še malo lovi.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Moj domači kruh