3. avg 2004 14:54
Zdravo!
Nenni, e sem tu in sem kar pridna. Veseli me, da se spomni name. V slubi imam norinico, pa ne utegnem včasih niti pogledati na forum, ne da bi e kaj napisala. Doma pa e nimam interneta. Upam da ga jeseni dobim. Pa saj bo bolje. Danes imam sadni dan. Jutri pa zadnji vodni dan, se pravi tretji. Zadnji ne vem če bo, ker sem se odločila, da bom verjetno v jeseni e enkrat dala dieto skozi, oz. bom videla, če bom s pametnejim prehranjevanjem za naprej obdrala oz e zmanjala teo. Kar ne morem si misliti, da bom v petih dneh konec z dieto, in da sem kljub temu, da sem občasno greila shujala od 12 do 13 kg.
MARJANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vesela sem, da sem prebrala tvoj klic na pomoč, saj to pomeni, da si vseeno e vedno z nami, če drugače ne v mislih pa. To pomeni, da se kar lepo e fizično oz. z dejanji vrni na na tir, se pravi če le čuti potrebo, oz. če more e zgubiti kak kg, saj bom jaz tukaj e vedno s tabo, tako kot tudi vsi ostali, to vem... in bo pač malo obdobje diete podaljala. Predlagam ti, da kar nadaljuje pri beljakovinskem dnevu, ker vem da te je groza najinega jutrinjega vodnega dneva in da bo pač vse skupaj podaljala za nekaj dni. Jaz te bom e vedno bodrila, saj vsaj nekaj časa ne mislim pustiti foruma pri miru, čeprav sem z dieto e skoraj pri koncu, Pa tudi Nenni je e tukaj. Vem da se bom e vedno vračala na forum, saj ste vsi vi deleni mojega uspeha pri spreminjanju moje zunanjosti in kar je v zvezi s tem tudi notranjega zadovoljstva oz. samozavesti. Zlati ste!
Marjana bo zmogla, bo videla.
oglasi se!
Bajči!