12. jul 2004 18:58
MATJAZ, med nevtralna zivila spada predvsem tista hrana, kjer prevladujejo mascobe ali sladkor. Tako da ves - pazljivo s takimi vrtsmi zivil. Mednje se uvrsca nekaj sadja ( npr. jagode), pa polnomastni sir, mleko, rumenjak, maslo,olje,.... Torej, nevtralna zivila lahko jes od 12:oo naprej, vendar cim manj, se zlasti ce gre za tista, ki sem jih jaz nastela.
LIMNOL, potolazi se, da je vsakemu prvi dan zelo hudo. Sama sem naredila napako in za zajtrk pojedla skodelico cesenj in potem se skodelico jagod- samo vodo, torej! In sem bila do kosila tako lacna, da se ne da povedat! za kosilo pa meso, ki mi potem ni najbolj disal.
Splaca se delati cim manj grehov. Ce si res sirsa kot daljsa, ti povem, da se da v tvojem primeru shujsati tudi do 25 kg v 3h mesecih, ce bos le pridna.
Tudi jaz sem prej zivela na mleku pa mlecnih izdelkih. A pomni, na OH dan lahko pojes tortico. Zakaj pa je ne zamenjas za kaj mlecnega - in pri tem uporabis polnomastno mleko, ki sodi pod nevrtalno zivilo, 1,6 mleko namrec sodi pod beljakovinsko. Pa ne pozabi na vodo. Vsakic, ko te mika, da bi se ze pregresila, popij vodo ali zeleni caj. razliko bos opazila ze po 5ih dneh, jaz sem jo ze. POGUMNO
JamieO