6. jul 2004 21:58
Dober večer!Vidim, da ste na spletu bolj aktivni dopoldan. No, pa vseeno. Rabim nekaj napotkov oz, imam nekaj vprašanj.
Moj trenutni ritem mi ne dovoljuje, da bi se prehranjevala povsem po uri, zato imam zajtrk šele ob pol desetih (delat pa začnem že ob 7.00), nato pa sem ob 14.00 ze tako lačna, da pojem še en sadež iste vrste kot za zajtrk, kosilo pa imam šele ob 16.00 in z večerjo včasih tudi prekoračim 20. uro. A mislite, da te to hudo narobe? Vendar bom v takšnem ritmu živela le še en teden, potem pa grem na taborjenje in bom 14 dni pravzaprav odvisna od množične priprave hrane in še ne vem kako mi bo uspelo, da bi se držala diete. A ma kdo kakšen nasvet? Seveda se bom trudila in si kupovala sadje in tisto, kar bom imela določen dan na jedilniku, vendar je trgovina daleč stran od tabornega prostora in še ne vem kako in kaj. Pravzaprav me vse skupaj zelo skrbi, pa ne vem kaj naj. V tem času pa bom imela tudi svoj prvi vodni dan, ki pa me zaenkrat še ne skrbi. Takrat vsaj vem, da bom imela vodo pri roki, za razliko od ostalh dni, ko bom vsak dan morala paziti kaj dam v usta.
zaradi trenutno prenatrpanega urnika, si na dan ne morem vzeti niti ene ure, da bi lahko šla okoli jezera (v našem kraju), kjer se trudim teči in nabirati kondicijo... tako me to še bolj teži vse skupaj. Cele dneve pa večinoma sedim. A ima mogoče kdo kakšen nasvet kaj bi lahko počela še zvečer doma (nimam nobenih telovadnih naprav), da bi imela vsaj malo mirnejšo vest.
Komaj čakam vikend, da se bom lahko malo razmigala. V nedeljo načrtujem podvig na goro nad 1000m. Držite pesti!
No, zanima me še samo nekaj. Vem, da je alkohol v dieti prepovedan, vendar na kateri dan mislite(če je že treba grešit) bi bilo najbolje grešit? Pivo verjetno na škrobni dan? Kaj pa vino? na beljakovinski al škrobni?
no, uživite, se še kej beremo!!!
Lupčka!
Tinkica