1. jul 2004 23:45
Ojla! Evo mene, nisem še omagala. Oziroma, kar po pravici bom povedala . Opustila sem 90 dnevno dieto, vendar se vseeno držim (in to zelo strogo) ločevanja živil. Niti ne vem, kdaj sem začela (mislim, da kak mesec nazaj). In to zato, ker to pri meni ni več dieta ali kakorkoli se že temu reče ampak resnično način prehranjevanja in življenja. Sedaj so se že bolj ali manj vsi privadili, da jst pač ne jem vse in da ne pijem drugega kot navadno vodo. Še me hoče kdo malce prepričat, vendar se ne dam. Pa me včasih že tako mika, pa.... se ne dam. Še vedno tečem, pregrevam orbitrek, če ne druga, pa non stop hodim, tečem po stopnicah... Se dogaja. In zakaj sem opustila dieto? Ne zato, ker mi ni bila všeč, ampak zato, ker se ne znam kregat z mami in sem ji popustila do te meje, da jem tisto, kar se kuha za kosilo (če je seveda tako, da lahko jem kaj od tistega, če ne si posebej pripravim kaj), za večerjo pa kakor je. Držim se pravila, da vsaj 4 ure po zaužitem obroku ne jem nič, pa po šesti uri nič. In moj rezultat? Ne vem! Nazadnje sem se tehtala pred desetimi dnevi in je bilo 2-3 kg manj (ne vem točno, ker se nisem zvagala ko sem začela). Gre ZELOOOOOOOOOO počasi, ampak mislim, da je tudi poanta zdravega hujšanja, da gre dol počasneje kot gor. Vendar vas nisem pozabila . Še vedno preletim vsa vaša sporočila, ker pa jih je toliko mi ponavadi zmanjkuje časa še za to, da vam kaj napišem. Včasih poberem še kak dober recept.... Jutri pa mene čaka vodni post. In zakaj jutri? Ker je polna luna . Mislim, da bom vzdržala, sam malce me je strah večera, ker grem na en roj. dan, jst bom pa samo na vodi!!! Držite pesti. JamieO - bila sem vesela tvojega sporočila... Drugače so se pa men začele počitnice (uradno jutri ob dveh). In če boste kaj slučajno hodili po Lentu, in če boste srečali eno malo s totalka odštekano frizuro (ne me vprašat) in Zalo v roki - to sem jaz. Pa pa sharon