11. jun 2004 13:02
Dusano, jaz pico nardim tako: kupim pripravljeno testo, namažen gor pelate (v šparu majo odlično pripravljeno mešanico za pice), gor narežem bučke čisto na tanko, položim gor na tanko narezane melancane, narežem papriko na kolobarje (kar na mesoreznici) in potresem z začimbami - kakor mi pač paše. sir nadomestim s kislo smetano (sicer ne bi smela preveč, ampak je manjši greh kot sir). Odlična je!!!! dusano - tolaži se, kako lep boš, ko bo dieta mimo. če pa se kdaj pregrešiš, pa tud ne bo konec sveta. tud meni se dogaja, da sem v zadnjih dneh izgubila energijo, enostavno sem skoz lačna in kar naprej hodim po hladilniku. nekaj je v luftu, vam povem. bilanca je -5.5 kg po 20 dneh. hmmm ena je napisala, da ji nič ne gredo kilogrami dol. ej punce moje, pa kolkokrat naj še povem: NE TEHTAJTE SE AMPAK SE MERITE!!! ČE SE GIBATE POTEM TO POMENI DA OHRANJATE MIŠIČNO MASO, ČE SE GIBATE VELIKO, SE ZNA ZGODIT, DA JO TUDI PRIDOBIVATE!!!! MIŠIČNA MASA JE TEŽJA OD ŠPEHA, ZATO MATE TUD LAHKO KLJUB HUJŠANJU PO CENTIMETRIH, VEČ KILOGRAMOV!!!!!! tako ap sem NA GLAS povedala! vprašajte marjano, ona vam bo to vedela zelo dobro povedat, glede na to, da se veliko ukvarja s športom, če meni ne verjamete. zato pa bi morali s tehtnico VSI proč in se merit. je bolj zanesljivo in bolj boste mirni. lepo mi bodite vse pridne punce in fant! in po pameti :) Tjaša